Gènius - Biblioteca Virtual

Totes les recomanacions

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • Cómo dibujar cómics : ¡aprende todos los secretos de este arte!

  Cómo dibujar cómics : ¡aprende todos los secretos de este arte!

  Regan, Lisa

  Boadilla del Monte, Madrid : SM, cop. 2016

  Tenir un còmic a les mans és molt divertit: llegir la història i els diàlegs, gaudir dels dibuixos, desitjar la publicació del següent volum, ... 

  Però us heu plantejat dibuixar-lo vosaltres? I inventar-vos personatges i convertir-vos en creadors? Què us agrada, el manga, els superherois? Doncs si voleu aprendre, no ho dubteu, aquest llibre us ensenyarà alguns secrets per dibuixar les vostres històries.

  Qui vol ser el primer??? 

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat

  27/02/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • El origen de los inicios

  El Origen de los inicios

  Cossu, Brice

  Madrid : Dibbuks, cop. 2018

  Franck és un jove de 13 anys entremaliat, curiós i espavilat que passa la vida amb famílies d’acollida ... fins que un dia fuig a la recerca dels seus pares biològics perquè pensa que poden estar vius.

  No ho sap, però aquesta fugida el guiarà a un món desconegut ple de perills i sorpreses no totes agradables ... se’n sortirà?

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janès de l'Hospitalet de Llobregat

  19/12/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El ninot de neu

  El Ninot de neu

  Briggs, Raymond

  Barcelona : La Galera, 2007

  Un llibre en format còmic que s’ha convertit en un clàssic tant per llegir al Nadal com per treballar el tema de la separació. Aquest és un conte sense text, il·lustrat amb llapis de colors que ens explica com un dia d’hivern i molt, molt i molt de fred, quan la neu és ben blanca i encara no ha estat trepitjada... un noiet fa un ninot de neu al jardí de casa seva. En arribar la fosca, quan tothom ja dorm i el silenci i la nit són més pregons... el ninot cobra vida i... No us la perdeu... una bonica història d’amistat amb un final realista.

  Recomanat per Marta Nuet Blanch. Bib. La Roca del Vallès.

  10/12/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Els Quiquè i el ninot de neu que no es volia fondre

  Els Quiquè i el ninot de neu que no es volia fondre

  Rivelaygue, Laurent

  Barcelona : BiraBiro, 2017

  Us presento els Quiquè: en Raül, l’Olívia, en Max, la Paula, en Bernat i la Pamela, una curiosa colla d’amics molt particulars sempre enredats en alguna aventura. En aquesta ocasió els sis amics s’inventaran una història sobre un ninot de neu a qui intentaran de totes, totes, salvar perquè no es fongui.

  Una història ben divertida en format còmics que us farà petar de riure i passar-ho bé amb les peripècies del grup d’amics.

  Adequat de 3 a 6 anys.

  Recomanat per Marta Nuet Blanch. Bib. La Roca del Vallès.

  10/12/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El comedor : primer turno

  El Comedor : primer turno

  Nob

  Madrid : Dibbuks, cop. 2017

  El menjador de l’escola és com anar al pati, un lloc diferent a la rigidesa de les avorrides classes. Escenari d’àpats sovint divertits, d’altres vegades infernals.

  En teoria t’agradi o no el plat, s’ha de menjar però veurem com es produeixen situacions còmiques que l’autor ha sabut recollir i donar-les-hi una nova mirada.

  30/11/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Jamás serás grande

  ¡Jamás serás grande!

  Tome

  Madrid : Kraken, DL 2012

  Les ocurrències del Petit Spirou no deixen de sorprendre'ns. Sempre amb la seva innocència i picaresca infantil està maquinant noves històries. Una visita a l'hospital, a la botiga de roba interior femenina, observar a la nit les estrelles al cel, i fins crear un embolic amb la carta al Pare Noel ajudat per l'avi...

  31/10/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Super Sorda

  Super Sorda

  Bell, Cece

  Madrid : Maeva, 2017

  La Cece té quatre anys. Fins ara la seva vida havia sigut “normal”, però un dia, de sobte, es comença a trobar molt malament i l’han de dur a l’hospital. Troben que té meningitis, i, al cap d’uns dies, quan ja es troba millor, s’adona que ha passat una cosa molt estranya: tot el seu entorn s’ha tornat silenciós!

  La vida de la Cece canviarà del tot, i haurà s’aprendre a viure amb la seva sordesa.

  La novel·la gràfica explica les situacions i sentiments amb què es va trobar la Cece dels 4 als 12 anys, però que no es va atrevir a explicar fins els 40.

  Si acompanyes la Cece descobriràs coses extraordinàries, com els súper poders que pot tenir algú que se sent diferent de tothom.

  Si saps una mica d’anglès, pots llegir com va fer la novel·la gràfica

  Recomanat per Febe Mendoza. Bib. Marc Vilalba de Cardedeu

  17/09/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Es tu turno, Adrián

  Es tu turno, Adrián

  Öberg, Helena

  Barcelona : Ekaré, 2017

  Adrián és un noi diferent que vol ser artista de circ. És assetjat a l’escola, li costa expressar-se davant la resta de la classe, relacionar-se i la seva vida és grisa . Se sent sol però un dia coneix a Niebla. Des d’aquest moment tot canvia i el gos es converteix en el seu millor amic i acompanyant ... i la vida torna a ser de color!

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

  17/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Narval : unicorn marí

  Narval : unicorn marí

  Clanton, Ben

  Barcelona : Joventut, 2018

  Narval és un unicorn marí molt simpàtic i amb ganes de jugar. Li agrada molt nedar i conèixer altres éssers marins per poder fer una bona colla: la medusa, el tauró, la tortuga i altres habitants del fons del mar.

  Mengen gofres, llegeixen, fan festes ... i no se sap mai, potser si t’endinses a l’aigua i te’ls trobes et conviden a jugar amb ells!

  Nomenat Premi Eisner 2017 al Millor Còmic per Primers Lectors

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

  27/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Super-Elo: no tiene miedo a la oscuridad

  Super-Elo : no tiene miedo a la oscuridad

  Ramos Bravo, María

  [Barcelona] : Bang, cop. 2017

  La Elo és una superlectora de còmics i admiradora dels superherois. Però té molta por a la foscor … i què ha de fer per no tenir-ne? 

  Doncs és molt fàcil: fer-se una disfressa amb antifaç, tenir un ajudant – el gat Coco- i transformar-se en Super-Elo … problema solucionat!

  Mamut Wistiti, col·lecció per a primers lectors.

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

  07/06/2018
  Mitjana (0 Vots)