Gènius - Biblioteca Virtual

Totes les recomanacions

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • Jamás serás grande

  ¡Jamás serás grande!

  Tome

  Madrid : Kraken, DL 2012

  Les ocurrències del Petit Spirou no deixen de sorprendre'ns. Sempre amb la seva innocència i picaresca infantil està maquinant noves històries. Una visita a l'hospital, a la botiga de roba interior femenina, observar a la nit les estrelles al cel, i fins crear un embolic amb la carta al Pare Noel ajudat per l'avi...

  31/10/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Super Sorda

  Super Sorda

  Bell, Cece

  Madrid : Maeva, 2017

  La Cece té quatre anys. Fins ara la seva vida havia sigut “normal”, però un dia, de sobte, es comença a trobar molt malament i l’han de dur a l’hospital. Troben que té meningitis, i, al cap d’uns dies, quan ja es troba millor, s’adona que ha passat una cosa molt estranya: tot el seu entorn s’ha tornat silenciós!

  La vida de la Cece canviarà del tot, i haurà s’aprendre a viure amb la seva sordesa.

  La novel·la gràfica explica les situacions i sentiments amb què es va trobar la Cece dels 4 als 12 anys, però que no es va atrevir a explicar fins els 40.

  Si acompanyes la Cece descobriràs coses extraordinàries, com els súper poders que pot tenir algú que se sent diferent de tothom.

  Si saps una mica d’anglès, pots llegir com va fer la novel·la gràfica

  Recomanat per Febe Mendoza. Bib. Marc Vilalba de Cardedeu

  17/09/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Es tu turno, Adrián

  Es tu turno, Adrián

  Öberg, Helena

  Barcelona : Ekaré, 2017

  Adrián és un noi diferent que vol ser artista de circ. És assetjat a l’escola, li costa expressar-se davant la resta de la classe, relacionar-se i la seva vida és grisa . Se sent sol però un dia coneix a Niebla. Des d’aquest moment tot canvia i el gos es converteix en el seu millor amic i acompanyant ... i la vida torna a ser de color!

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

  17/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Narval : unicorn marí

  Narval : unicorn marí

  Clanton, Ben

  Barcelona : Joventut, 2018

  Narval és un unicorn marí molt simpàtic i amb ganes de jugar. Li agrada molt nedar i conèixer altres éssers marins per poder fer una bona colla: la medusa, el tauró, la tortuga i altres habitants del fons del mar.

  Mengen gofres, llegeixen, fan festes ... i no se sap mai, potser si t’endinses a l’aigua i te’ls trobes et conviden a jugar amb ells!

  Nomenat Premi Eisner 2017 al Millor Còmic per Primers Lectors

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

  27/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Super-Elo: no tiene miedo a la oscuridad

  Super-Elo : no tiene miedo a la oscuridad

  Ramos Bravo, María

  [Barcelona] : Bang, cop. 2017

  La Elo és una superlectora de còmics i admiradora dels superherois. Però té molta por a la foscor … i què ha de fer per no tenir-ne? 

  Doncs és molt fàcil: fer-se una disfressa amb antifaç, tenir un ajudant – el gat Coco- i transformar-se en Super-Elo … problema solucionat!

  Mamut Wistiti, col·lecció per a primers lectors.

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

  07/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Naruto. septimo hokage

  Naruto. Historia especial. El séptimo hokage y el mes de la primavera escarlata

  Kishimoto, Masashi

  Barcelona : Planeta DeAgostini, 2017

  Per a tots aquells fans de la sèrie “Naruto” de Masashi Kishimoto, Planeta DeAgostini ha publicat un volum únic amb una història ambientada 15 anys després de la Gran Guerra Ninja. La història va al voltant de la filla de la Sakura i en Sasuke, la Sarada. Ella és una de les noves ninges de la Villa de la Fulla, però en veurà immersa d’aventures i perills en la recerca del seu pare.  

  Recomanació extreta del pretatge de còmic de la Biblioteca Virtual.

  26/04/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Cómo aniquilar al ratoncito Pérez

  Cómo aniquilar al Ratoncito Pérez

  Parme, Fabrice

  Madrid : Dibbuks, cop. 2017

  Primer volum de la sèrie Astrid Bromuro, una nova col·lecció de còmic infantil amb protagonista femenina, que s’uneix a altres sèries amb petites heroïnes com Hilda o Paula Crusoe.

  L’Astrid és una nena entremaliada i curiosa que viu al capdamunt d’un gratacel en un palauet impressionant. En aquest primer volum, en companyia del majordom, la serventa, el seu gos Fitzgerald i el seu gat Gatsby, viurà una esbojarrada aventura. Quan l’Astrid descobreix que se li mou una dent de llet, decideix demostrar que el Ratoncito Pérez no existeix i orquestra un pla infal·lible per atrapar l’impostor. Però quan el ratolí li deixa un tub de pasta de dents de la marca Piñata en lloc d’un dineret, i comencen a aparèixer un exèrcit sencer de ratolins bojos pel formatge parmesà, tot es complica.

  Cómo aniquilar al Ratoncito Pérez presenta una trama amb divertits girs, una aproximació diferent a la història tradicional del Ratoncito Pérez o l’angelet de les dents amb una estructura de la pàgina molt dinàmica. 

  Recomanat per Mireia Martínez Bailón. Bib. Ernest Lluch i Martín de Vilassar de Mar

  27/04/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Primeres accions

  Primeres accions

  Dugomier

  Barcelona : Base, 2017

  François i Eusèbe tenen 13 anys i viuen a un petit poble ocupat pels alemanys l’any 1940. Estan indignats per la situació que pateixen els francesos i es volen rebel·lar contra els invasors que els oprimeixen.

  D’amagades inicien algunes accions de sabotatge contra les forces d’ocupació sense ser prou conscients que això els converteix en uns petits resistents ... amb tot el perill que comporta!

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat

  27/04/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Un camí de flors

  Un Camí de flors

  Lawson, Jon Arno

  Barcelona [etc.] : Libros del Zorro Rojo, 2017

  La ciutat és grisa, insensible i indiferent a l’ésser humà. Però de tant en tant apareixen flors entre les escletxes del ciment urbà i ens transmeten esperança de canvi.

  Una nena les cull i les regala a qui troba i la ciutat es transforma, s’acoloreix, sembla més càlida ... potser no està tot perdut.

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janès de L'Hospitalet de Llobregat

  27/04/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El Libro de Bart

  El Libro de Bart

  Barcelona [etc.] : Ediciones B, 2008

  Bart Simpson és un noi de 10 anys. És rebel, entremaliat i no gaire bon estudiant. Viu a Springfield amb els pares, Homer i Marge i les germanes, Lisa i Maggie. 

  Però si voleu descobrir l’univers del Bart només heu d’obrir les pàgines d’aquest llibre i coneixereu què fa a l’escola, quins són els seus amics (i els enemics), els trucs per aconseguir tot el que es proposa, ... i moltes més coses que no us imagineu ...

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Biblioteca Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat

  27/04/2018
  Mitjana (0 Vots)