Gènius - Biblioteca Virtual

Totes les recomanacions

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • La cena con la reina

  La Cena con la reina

  Modan, Rutu

  [Logroño] : Fulgencio Pimentel, 2017

  Quan el pare diu a la Nina “Què faries si un dia la reina d’Anglaterra et convidés a sopar al palau de Buckingham?” segur que el que no s’esperava per res del món és que just en aquell moment truquessin a la porta i uns patges reials convidessin a la Nina a sopar amb, efectivament, la reina d’Anglaterra. 

  Ui ui ui… però si les bones maneres a taula no són gens el punt fort de la Nina! Sabrà comportar-se durant el sopar, tota rodejada de nobles, prínceps i diplomàtics? Com acabarà aquesta invitació? Per descobrir-ho, haureu d’arribar fins al final d’aquest còmic que es llegeix d’una queixalada i us deixarà… amb ganes de repetir postres!

  Recomanat per Sílvia Fernàndez Fernàndez. Bib. Tecla Sala de L'hospitalet de Llobregat

  21/10/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • El Pavoroso miedo de Epifanía Susto

  El Pavoroso miedo de Epifanía Susto

  Gauthier, Séverine

  Barcelona : Norma, 2017

  Epifania és una noia de vuit anys amb una inseparable companya: la por, que se li representa com una gran ombra. No pot viure, està angoixada i decideix endinsar-se al bosc a la recerca d’una solució ... però cap dels diversos i peculiars personatges que es troba pel camí la poden ajudar perquè la por és difícil de vèncer ... o no.

  Potser és el moment d’enfrontar-se a l’ombra de la por i dir-li prou, fins aquí hem arribat i ensenyar-li qui mana!!!

  Recomanat per Joan Giménez Benaque de la Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat

  10/09/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Guerreros valientes

  Guerreros valientes

  Ward, Pendleton

  Barcelona : Norma, 2014-

  Alerta!

  Els còmics d'aquesta sèrie no són per a tu si:

  - Et fan por els zombis, els fantasmes, els pallassos, els gats gegants de l’espai amb dos caps o els taurons assassins.

  - No saps què vol dir intel·ligència artificial, enllaç quàntic o xip de memòria, i no vols de cap manera trobar-te amb aquestes paraules a un còmic.

  En canvi, si vols veure batalles de cupcakes, ressurreccions impossibles, o conèixer els adolescents protagonistes d’aquestes boges històries intergalàctiques, llavors potser pots donar-li una oportunitat a aquest còmic, creat per l’autor de la famosa “Hora de aventuras”. "Los guerreros valientes" també va ser primer una sèrie a Youtube  i ara… pots trobar els còmics a les biblioteques!

  (Psssssst… una coseta més: si el llegeixes, fixa't en els comentaris que hi ha al peu de cada pàgina! Hi ha algú parlant amb tu des d’allà. Qui creus que pot ser?)

   

  Recomanat per Sílvia Fernàndez Fernàndez de la Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  24/07/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Mini'Olmes : ¡60 enigmas en forma de cómic para resolver!

  Mini'Olmes : ¡60 enigmas en forma de cómic para resolver!

  Ruyer, Alexandre

  Barcelona : ECC Ediciones, febrero 2019

  Nascut com a tira periòdica a una revista infantil francesa. l'objectiu primer era fomentar l'amor per la natura. Cada pàgina de la publicació presenta un enigma en forma de pregunta final que el lector ha de descobrir. Poden ser objectes amagats o petits detalls als diàlegs. Un còmic molt dinàmic que et mantindrà en alerta durant tota la seva lectura.

  28/06/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Catia y su gato

  Catia y su gato

  Ramon, Yrgane

  [Alboraia] : Desfiladero, 2017

  Us agraden els gats? N’heu tingut algún? Sí? Doncs llavors us reconeixereu en aquest còmic tan divertit sobre la Catia, una nena amant dels animals, i el Sushi, un gat una mica trapella. 

  El còmic està ple d’històries de cada dia d’una família que acaba d’adoptar un gat. Amb ella aprendrem moltes coses dels gats, com que els encanta dormir, que tenen un costat salvatge i que, encara que no volguem, sempre manen. Passareu una bona estona!

  Recomanat per Eva Jiménez Romero. Grup de treball de les àrees infantils de Sabadell

  15/05/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Escampar la boira

  Escampar la boira

  Cruchaudet, Chloé

  Barcelona : Joventut, 2018

  En Juli ha anat a viure a una altra ciutat i no coneix ningú però passejant amb la seva gossa Julieta coneix un grup de jovenets. 

  Aquests han fabricat un rai –vehicle aquàtic creat amb fustes i altres objectes- molt ben equipat per anar a la recerca d'aventures, explorar terres desconegudes i navegar fins al mar riu avall.

  El conviden a sumar-se a la tripulació i l’anomenen Grumet Butxaques ... ara només cal que comenci l’aventura!!!

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

  12/04/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Los cinco tesoros

  Los Cinco tesoros

  Chamblain, Joris

  Barcelona : Alfaguara, 2018

  Guardonat amb un dels premis més prestigiosos en el món del còmic, el del festival d’Angoulème, la col·lecció Los diarios de Cereza o Els diaris de Cirera és una meravella. La seva protagonista, la Cirera, o Cereza, o Cerise en la llengua dels seus creadors, és una nena divertida, somiadora, apassionada i curiosa. El que més li agrada fer és escriure, passar estones amb les seves amigues a la cabana que tenen dalt de l’arbre i perseguir misteris.

  La gamma de colors, l'expressivitat dels rostres dels personatges, la quantitat i qualitat dels detalls de les il·lustracions fan de cada volum de la col·lecció un regal. Els protagonistes son profunds, creixen amb les seves experiències. Les seves històries son autèntiques tot i que tenen un punt “màgic” i la forma com estan narrades, a moments en primera persona i lletra manuscrita, a moments en format de vinyeta amb diàlegs el fan molt interessant.

  En aquest tercer volum de la col·lecció (ja n’hi ha cinc de publicats), la Cirera, junt amb la Lina i l’Erika, descobreixen en el taller d’enquadernació de la Sandra un petit cofre amb una nota molt misteriosa que fa referència al primer de cinc tresors. Les acompanyes? Secrets, records, partitures musicals, amistats i aventures nadalenques. Un còmic que no et pots perdre.

  Recomanat per Elisabet Marco. Membre del Grup de treball de les àrees infantils de Sabadell

  27/03/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Cómo dibujar cómics : ¡aprende todos los secretos de este arte!

  Cómo dibujar cómics : ¡aprende todos los secretos de este arte!

  Regan, Lisa

  Boadilla del Monte, Madrid : SM, cop. 2016

  Tenir un còmic a les mans és molt divertit: llegir la història i els diàlegs, gaudir dels dibuixos, desitjar la publicació del següent volum, ... 

  Però us heu plantejat dibuixar-lo vosaltres? I inventar-vos personatges i convertir-vos en creadors? Què us agrada, el manga, els superherois? Doncs si voleu aprendre, no ho dubteu, aquest llibre us ensenyarà alguns secrets per dibuixar les vostres històries.

  Qui vol ser el primer??? 

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat

  27/02/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • El origen de los inicios

  El Origen de los inicios

  Cossu, Brice

  Madrid : Dibbuks, cop. 2018

  Franck és un jove de 13 anys entremaliat, curiós i espavilat que passa la vida amb famílies d’acollida ... fins que un dia fuig a la recerca dels seus pares biològics perquè pensa que poden estar vius.

  No ho sap, però aquesta fugida el guiarà a un món desconegut ple de perills i sorpreses no totes agradables ... se’n sortirà?

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janès de l'Hospitalet de Llobregat

  19/12/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El ninot de neu

  El Ninot de neu

  Briggs, Raymond

  Barcelona : La Galera, 2007

  Un llibre en format còmic que s’ha convertit en un clàssic tant per llegir al Nadal com per treballar el tema de la separació. Aquest és un conte sense text, il·lustrat amb llapis de colors que ens explica com un dia d’hivern i molt, molt i molt de fred, quan la neu és ben blanca i encara no ha estat trepitjada... un noiet fa un ninot de neu al jardí de casa seva. En arribar la fosca, quan tothom ja dorm i el silenci i la nit són més pregons... el ninot cobra vida i... No us la perdeu... una bonica història d’amistat amb un final realista.

  Recomanat per Marta Nuet Blanch. Bib. La Roca del Vallès.

  10/12/2018
  Mitjana (0 Vots)