Setmana de l'Àlbum Il·lustrat

Del 5 al 14 de novembre, se celebra la cinquena edició d’aquesta cita cultural que enguany ha escollit com a tema central L'humor a l’àlbum i comptarà amb activitats per petits i grans a biblioteques, llibreries i espais culturals de diversos indrets de Catalunya.

Mira aquí tota la informació del Festival i la seva programació

 A continuació t'expliquem algunes de les activitats infantils i familiars que trobaràs a les biblioteques participants entre el 5 i el 8 de novembre:

Divendres 5 de novembre:

Un misteri marí, contacontes per a nens i nenes valentes a càrrec de Santi Rovira a la Biblioteca Municipal Can Baró de Corbera de Llobregat entre les 17.30 i les 18.30 hores.

En aquesta sessió de contacontes, destinada als majors de 4 anys,  el teatre, la música i el misteri es troben sota les ones. Una activitat per a nenes i nenes amb ganes de riure i de viure uns quants ensurts, mentre es capbussen en una trepidant aventura marina.

Dissabte 6 de novembre : 

Contacontes musical, A les fosques, a càrrec de Halil Barcena i Laura Borràs Dalmau a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell de Vilanova i la Geltrú entre les 12 hores i les 13 hores.

Amb música, escenografia i un kamishibai, narrarem un antic conte d’Orient, ple d’humor i en acabar cadascú pintarà una part de l’animal, per acabar construint l’animal sencer entre tots.

Diumenge 7 de novembre:

Il·lustrem l'humor i Missió humor són les dues activitats que configuren la festa d'inici d'aquest festival a l'exterior de la Biblioteca Ignasi Iglesias de Barcelona, diumenge entre les 11 hores i les 14 hores.

A més, saps què?

Hi ha éssers malhumorats,
que mai de riure amb un llibre s’han petat.
És més, diuen que l’humor és una fal·làcia
i que és millor una vida trista que amb gràcia...

Activitats per a tota la família amb els llibres d’humor del catàleg d’aquest any. Clica aquí per descarregar el catàleg

Descarrega el pdf en aquest enllaç i comença la missió de l’humor!

 

Data de creació 28-10-2020 Última actualització 17-11-2021