Agbar Agbar

Activitats d'estiu al Museu de les Aigües de Barcelona

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer del Baix Llobregat i abastir així Barcelona. Es troben a la localitat de Cornellà de Llobregat. 

La instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. Així doncs, el Museu és també una indústria en funcionament i per sobre de tot, és un espai viu, concebut perquè hi aflorin les diverses manifestacions i aproximacions a l’aigua, a través d’una oferta d’exposicions i activitats per a tots els públics.

Durant el mes de juliol destacan les següents activitats familiars:

  • Els diumenges podràs veure com funciona una veritable màquina de vapor.
  • S'obsequiarà a totes les famílies amb la guia del viatge de l'aigua, un quadern amb activitats que explica el camí que fa l'aigua per arribar a les nostres llars.
  • Escape Experience, la tarda-nit del 15 de juliol. Els participants tindran un temps per resoldre una missió. Per a això, disposaran d’un kit de joc que se’ls donarà al principi de l’experiència. Mitjançant els objectes que trobaran en aquest kit de joc i l’entorn real on es juga, els participants hauran de resoldre els enigmes i les proves que els conduiran a la victòria.
  • Ludoteca de l'aigua, moltes activitats, totes amb l'aigua com a protagonista.

Vés a l'especial de l'aigua>>