Astèrix

Astèrix és un personatge de còmic que va néixer fa 60 anys. Fa tant de temps que existeix que des de l'any 2013 els seus creadors originals han estat sustituits per altres més joves que s'ocupen íntegrament de les seves noves aventures. 

El protagonista ha viscut més de 35 aventures defensant el seu petit territori de la Gàlia ajudat per una sèrie d'amics inseparables i per una poció màgica que els dona uns poders extraordinaris i els fan pràcticament invencibles. Mira alguns dels còmics i de les pel·lícules recomanades al portal Gènius:


Astèrix als Jocs Olímpics

 

Astèrix i Obèlix han de fer guanyar els Jocs Olímpics a Lunàtix que d'aquesta manera aconseguiria l'amor de la princesa Irina...

 

Veure a eBiblio


Astérix y Obélix: Misión Cleopatra 

 

Aquesta adaptació del còmic explica la relació entre aquests dos gals, l'emperador romà i Cleopatra, qui té el poder a Egipte. 

 

Veure a eBiblio


Astèrix gladiador

Goscinny, René

L'Astèrix s'ha fet gladiador! I com s'ho farà per sobreviure a les feres que li esperen al gran colisseu, on ha de lluitar amb el seu amic l'Obelix? Una de les aventures més perilloses del famós personatge de Goscinny!

Llegir a eBiblio

 


Astèrix i els pictes

Ferri, Jean-Yves

Astèrix i Obèlix troben un home congelat a la platja. Està tatuat i vesteix amb una faldilla a quadres. Quan es desgela els fa saber que és un picte de nom Mac Ollac i que vol tornar a la seva terra, Caledònia...

Recomanació completa

Llegir a eBiblio


Astérix: El golpe de Menhir

En aquesta ocasió els herois gals han de resoldre el greu problema que ocasiona el fet que el seu druida perdi la memòria i es perdi pel moment la fórmula de la poció màgica.

 

Veure a eBiblio


Ves a Còmics

Data de creació: 31/10/2019 Última actualització: 24/03/2020