Guia de lectura

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Data de creació: 29/01/2020

Última actualització: 30/01/2020

Verdures de temporada


 Cocina con ajo :
Cocina con ajo :
Linford, Jenny  
Barcelona : Cinco Tintas, cop. 2016
 Els Calçots I :
Els Calçots I :
Romero del Castillo, Roser , Simó, Joan , Simó, Joan  
Barcelona : SD, 2015
 L'All :
L'All :
Arpa, Pere  
Barcelona : SD, DL 2006
 L'Espàrrec blanc :
L'Espàrrec blanc :
Fischer, Jane  
Barcelona : SD, DL 2007
 La Cuina de la carxofa
La Cuina de la carxofa
Garcia Parajuà, Pau  
Barcelona : Comanegra, 2017
 La Cuina de la carxofa de Benicarló
La Cuina de la carxofa de Benicarló
Agrupació de Restaurants de Benicarló , Agrupació de Restaurants de Benicarló  
Benicarló : Onada, 2013
 La Cuina del calçot
La Cuina del calçot
Jofre Español, Joan , Garcia Carrion, Agustí , Garcia Carrion, Agustí  
Valls : Cossetània, 1997
 Verduras de temporada :
Verduras de temporada :
Exki , Exki  
Barcelona : Lunwerg, 2017
 Verdures d'hivern i primavera
Verdures d'hivern i primavera
Quadrada, Mariona  
Tarragona : El Mèdol, 1996
Torna a l'inici