Reading guide

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Date created: 29/01/2020

Last updated: 30/01/2020

Receptaris d’hivern


 All, el cuinetes :
All, el cuinetes :
Pañeda, Bárbara , Solans, Júlia , Solans, Júlia  
[Madrid] : Somos Libros, 2017
 El Llibre de les receptes d'hivern
El Llibre de les receptes d'hivern
Murgadas, Francesc  
Valls : Cossetània, 2004
 L'Hivern :
L'Hivern :
Quadrada, Mariona  
Tarragona : El Mèdol, 1996
 Nadal i hivern :
Nadal i hivern :
Parellada, Ada  
Barcelona : Cuina, 2015
Back to top