Reading guide

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Date created: 29/01/2020

Last updated: 30/01/2020

Fruites de temporada


 La Cuina de la poma :
La Cuina de la poma :
Thibaut i Comelade, Eliane  
Valls : Cossetània, 2007
 La Llimona :
La Llimona :
Marín, Montse  
Barcelona : SD, 2008
 La Poma :
La Poma :
Jorba, Roseta  
Barcelona : SD, DL 2006
 La Taronja amarga :
La Taronja amarga :
Regàs, Georgina  
Barcelona : SD, 2015
Back to top