Guia de lectura
Cuina d'hivern
Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.
Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.
Data de creació: 29/01/2020
Última actualització: 30/01/2020
Seccions de la guia
Verdures de temporada
Cocina con ajo :
Linford, Jenny
Barcelona : Cinco Tintas, cop. 2016
Els Calçots I :
Romero del Castillo, Roser , Simó, Joan , Simó, Joan
Barcelona : SD, 2015
La Cuina de la carxofa
Garcia Parajuà, Pau
Barcelona : Comanegra, 2017
La Cuina de la carxofa de Benicarló
Agrupació de Restaurants de Benicarló , Agrupació de Restaurants de Benicarló
Benicarló : Onada, 2013
La Cuina del calçot
Jofre Español, Joan , Garcia Carrion, Agustí , Garcia Carrion, Agustí
Valls : Cossetània, 1997
Verduras de temporada :
Exki , Exki
Barcelona : Lunwerg, 2017
Verdures d'hivern i primavera
Quadrada, Mariona
Tarragona : El Mèdol, 1996