Detalle de imagen - Gènius

Ruta de navegación

Imagen

La trepitjada del raïm
La trepitjada del raïm

Trepitjant el raïm

Mires aquesta imatge i penses en un soroll "xof, xof,xof!, una sensació agradable als peus amb el most entre els dits i l'aroma del raïm que arriba al nas.  Sensacional, no?

El trepitjat del raïm  és la primera etapa d'elaboració del vi a la manera tradicional, que es conserva en les bodegues familiars i que podem gaudir  gràcies a les festes de la verema que tenen lloc al setembre i a l'enoturisme (consum cultural del vi). Normalment, va acompanyat del tast del primer most, que encara no és vi ja que no ha passat per tot els processos de premsat, fermentació i envelliment.

Vols convertir-te en un expert o una experta de trepitjar raïm?

Segueix aquesta senzilla guia:

  • Pots fer-lo amb els peus nus o amb botes
  • Trepitja del centre cap els costats
  • Fes-ho amb ritme, així que acompanya't de música i gaudeix ballant

Fuente:

Tu privacidad es nuestra prioridad

Para proteger tu intimidad, antes de continuar queremos asegurarnos que sabes que, tanto nosotros como nuestros colaboradores, utilizamos algunas “cookies” en la web para facilitarte el uso:

  • Propias y de terceros con fines estadísticos, con las que no se recoge información de los usuarios ni se registran las direcciones IP de acceso.
  • Propias y de terceros para garantizar el funcionamiento básico, como la sesión de usuario, y aspectos de personalización, como el idioma de nuestras páginas.
    Guardamos la aceptación de cookies durante 30 días para mejorar la experiencia de navegación. Recuerda que puedes eliminar las cookies de tu navegador.
  • De terceros para mostrarte información de nuestras redes sociales, como Facebook, X, YouTube, etc. Al acceder a estos sitios web podrás decidir si aceptas o no sus políticas de privacidad y de cookies.

Más información