Comic Kids 2019

Torna Comic Kids!  Una divertida àrea  pels més petits. Una original observació del món a través dels còmics.

El disseny de l’espai de Comic Kids d’aquest any ha comptat amb la col·laboració de diversos dibuixants, entre ells Clara Soriano que és l'autora del cartell d'aquesta edició. L'any 2014 va ser nominada com a autora revelació per aquest mateix Saló Internacional de Barcelona. Aquí trobaràs informació de Còmic-Barcelona.

Aquest conte per a nens l'ha il·lustrat ella:

Cómo arreglar un libro mojado / Roberto Aliaga ; ilustraciones de Clara Soriano

És un conte de l'any 2017 que va guanyar el Premio Barco de Vapor.

Ves al catàleg Aladí


Si ets una jove promesa del cosplay et recordem que hi haurà una desfilada de cosplay infantil diumenge a les 16.00h al mateix comic-stage. ¡Amb regalets per a totes i tots! Pensa que a l'espai pintacares pots anar obrint boca en sessions ininterrumpudes amb l'INS Mare de Déu de la Mercé.

No et perdis els dos concerts que The Pinker Tones oferiran en el comic-stage del Palau 1 el dissabte i diumente al matí.

Consulta les creacions de Pinker Stones per a nens, contes i discos en castellà i anglés:

 

>

 Rolf & Flor a Londres = Flor & Rolf in London

 Rolf & Flor en el Círculo Polar = Flor & Rolf in the Arctic Circle

Rolf & Flor en el Amazonas = Flor & Rolf in the Amazon

Les activitats que tenen un horari concret són les que pertanyen als següents espais:  Comic play amb diversos minijocs  i les creacions més avançades, Comic xapa on podràs fer també stickers i segells, Comicteca on podràs gaudir de diferents contacontes amb còmics i Taller de còmic on aprendràs amb diversos artistes a fer còmic.

Consulta l'horari aquí.

A Taller de còmic trobaràs uns mestres molt especials com la pròpia Clara Soriano, Katia Grífols i Óscar Sardà entre d'altres. Però destaquem el taller de còmic amb Zipi i Zape que es farà dissabte dia 6 d'abril a les 17 hores. Pensa que fa 25 anys de la mort de Josep Escobar. Coneixem una mica més de la vida i obra del creador d'aquests famosos germans de còmic:

Escobar va ser un autor de còmic que va viure pràcticament tot el segle XX, entre els anys 1908 i 1994. Els seus dos personatges més coneguts  els va crear l’any 1948 però a la dècada dels anys 70 es van fer tan populars que va haver d’estar-se uns anys creant exclusivament històries curtes i llargues d’aquests dos entremaliats nens. Carpanta, Petra i Doña Tula són altres personatges molt coneguts, també nascuts a meitat del segle XX.

Escobar va ser un personatge amb moltes inquietuds, per que et facis una idea va crear uns cursos per correspondència on ensenyava a dibuixar còmics i va crear petits invents relacionats amb l’entreteniment, com per exemple la màquina Scop per projectar pel·lícules a casa. Fins i tot va fer algunes animacions en vídeo i ha fet una obra de teatre molt representada : Assaig general.

Ves a Genius

Ves a l'apartat de còmics