Comic Kids

Comic Kids és un àrea dins de Còmic Barcelona on els més petits aprenen a observar el món en el què viuen, a través del còmic, de forma original. 

Hi ha moltes activitats que es fan de manera continuada sense horaris fixos com són les de pintacares, on et pots disfressar del teu personatge preferit, Còmic xapa on es pot dibuixar, crear i emportar-te la teva xapa  i per últim a l'espai Comic Play on hi ha diversos jocs de taula, a més de jocs de videoconsola. La comicteca és una gran biblioteca de còmics i també trobaràs els Tallers Comic Kids amb moltes activitats diferents. Per a les joves promeses del cosplay, hi haurà una desfilada de cosplay infantil, amb regalets per a totes i tots! 

Per últim no podem oblidar les quatre novetats d'aquest any:

Scape Room portàtil ; Salveu la tecnologia. Els participants seran dividits en equips de 2-4 persones. Cada equip haurà de resoldre el seu joc, i no hi ha dues respostes iguals entre jocs.

Aquest any, l'univers enèrgic i imaginatiu, de Bluey  estarà repartit per l’espai COMIC KIDS. Hi podràs trobar un photocall temàtic, per si vols fer-te fotos amb aquesta gossa curiosa, així com també podràs gaudir d’alguns dels seus exemplars a la COMICTECA.

També ens visitarà un amic molt especial per a totes i tots: el ratolí més famós de la literatura, el Geronimo Stilton. Sessió de signatures a hores determinades.

Concert  : El grup Educapop donarà tres concerts al 42 COMIC BARCELONA. Seran diferents .

La increïble historia dels dibuixos animats. Dissabte i diumenge a les 13.30h 

Cinemasrock : cinema fantàstic, història a través de les seves bandes sonores Dissabte a les 18.30h

Consulta tots els horaris clicant aquest enllaç