Special Collections

Fons de flamenc - Badalona. Biblioteca Sant Roc
Fons de flamenc

El Fons Especial de Flamenc de la Biblioteca de Sant Roc va ser creat el maig de 1997 amb un fons inicial creat en bona part per la donació de documents per part de la Tertúlia Flamenca de Badalona i es va anar ampliant amb noves adquisicions així que es produïen novetats editorials.

Actualment consta de més de 1.600 documents, entre monografies, números de revistes especialitzades, vinils, discs compactes i audiovisuals, i es mira de continuar millorant amb la compra de les novetats editorials que van sorgint.

 Tots ells ens aproximen al món de la cultura del Flamenc des de múltiples punts de vista: història, cultura, ball, música i els personatges rellevants d’aquestes vessants.

 

Cada any s’intenta dur a terme algun cicle d’activitats amb el que es pretén donar a conèixer aquest fons entre els aficionats i promocionar-lo entre aquelles persones que no coneixen tant el món de l’art flamenc.

Gràcies a la gratuïtat del Servei de préstec interbibliotecari, es tracta d’un fons amb força demanda ja que, es tracta d’un dels tres únics fons d’aquesta temàtica a la Xarxa de Biblioteques Municipals, juntament amb els de la Biblioteca Ramón d’Alòs-Muner i el de la Biblioteca Central de Cornellà.      

Subjects: Art i cultura, Dansa, Música
Labels: