Fons especial

Racó Gastronòmic - Sabadell. Biblioteca del Sud
Racó Gastronòmic

Racó Gastronòmic

 

Recepta:

Racó Gastronòmic a la Biblioteca del Sud

Ingredients:

1 kg. de llibres amb receptes de la nostra terra
50 gr. de receptaris d'arreu del món
400 gr. cuina d'autor
15 gr. de dietètica
3 copes d'enologia
2 cullerades d'arts i gastronomia
1 grapat d'indústria de l'alimentació
2 kg. de novel·les
750 gr. de pel·lícules
18 peces de revistes 

 

Temps de preparació:

Ens trobareu a la Biblioteca del Sud:

Dilluns a dimecres de 16h a 21h

Dijous de 10h a 21h

Divendres de 16h a 21h

Dissabte de 10h a 14h

 

Elaboració:

El Racó Gastronòmic és el fons especialitzat de la Biblioteca del Sud. En aquesta part de la nostra col·lecció podreu trobar llibres amb receptes de la nostra terra, receptaris d'arreu del món, cuina d'autor, dietètica, enologia, indústria de l'alimentació, novel·les, pel·lícules i un fons de revistes que gira al voltant de la gastronomia i tot allò que l'envolta. On trobo els ingredients? Trobareu tots els documents senyalitzats amb aquest pictograma a la sala de'oci de la biblioteca. A més a més, trobareu indicat amb aquesta imatge els llibres que tenen relació amb el Racó Gastronòmic dins del Racó de Pares i Mares, a l'àrea infantil i també a la Col·lecció local.

Resultat de la preparació:

Degusteu noves idees, recomanacions, receptes, compartiu lectures, articles i notícies, tot relacionat amb la gastronomia en aquest bloc.

Qui pot degustar-ho?

Totes les persones que vulguin documentar-se o divertir-se amb qualsevol tema relacionat amb la gastronomia. Des dels que busquen receptaris tradicionals o els que volen llegir una novel·la on la cuina hi juga un paper clau fins els que volen cercar informació sobre trastorns alimentaris. I per degustar-ho a casa amb tranquil·litat… Et pots emportar 15 documents llibre o revista i 15 documents audiovisuals durant un mes. Esperem que no t'atipis!

Novetats:
Informació complementària:


Temes: Cuina i vins
Etiquetes: