Fons especial

Centre de Documentació del Parc del Garraf - Vilanova i la Geltrú. Biblioteca Joan Oliva i Milà
Centre de Documentació del Parc del Garraf

La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'any 2000, van signar un conveni en què la Biblioteca Joan Oliva i Milà incorporaria a les seves seccions el Centre de Documentació del Parc del Garraf. Aquest centre està ubicat a la Sala d'adults de la biblioteca i posa a disposició dels seus usuaris un fons especialitzat amb l'espai, el medi ambient i la gestió d'aquest territori proper que és el Parc del Garraf.

Actualment, el CDPN disposa d'un fons bibliogràfic de 526 exemplars (articles, llibres, estudis, publicacions, memòries, etc.), que formen un recull documental especialitzat i específic, integrat dins la xarxa de centres de documentació de la Xarxa de Parcs Naturals.

Tot el fons bibliogràfic es pot consultar per internet al Catàleg col·lectiu de la Xarxa de Parcs Naturals.

El CDPN pertany a la Red de Centros de Información y Documentación Ambiental (RECIDA), que està formada per més de cent centres de documentació i biblioteques de medi ambient i espais naturals protegits de diferents comunitats autònomes. A Catalunya, existeix també l'associació DocAmbCat (Documentació Ambiental de Catalunya), que aplega biblioteques i centres de documentació amb fons ambiental. Totes dues entitats promouen la coordinació i col·laboració entre els seus membres per millorar el servei als usuaris.

Temes: Espais naturals
Etiquetes: