Novetats

Com amagar un lleó per Nadal

Com amagar un lleó per Nadal

Stephens, Helen

Barcelona : Beascoa, novembre de 2019

Per l'autora del famós llibre Com amagar un lleó. Es pot amagar un lleó durant el Nadal?

Quan la família marxa fora per Nadal, l'Iris s'ha de separar del seu lleó. El lleó no pot suportar veure l'Iris tan trista, així que decideix fer-hi alguna cosa. L'adorable mascota de l'Iris.

Amb un estil nostàlgic, l'autora mostra com una genuïna amistat té lloc al marge del coneixement dels pares. Una història que ens convida a apropar-nos a allò desconegut sense prejudicis, sinó amb el cor obert. Un àlbum il·lustrat que tracta la tolerància, la diversitat i el respecte i l'acceptació de l'altre amb senzillesa, tendresa i humor.

Helen Stephens va créixer a County Durham i actualment viu a Londres. En acabar els estudis d'art, va treballar com a il·lustradora fins que va començar a crear les seves pròpies històries.

Ha escrit i il·lustrat desenes de llibres infantils que han estat traduïts a nombroses llengües. El seu títol més exitós fins al moment, Com amagar un lleó, va ser candidat als premis Kate GreenawayMedal, Oldham Book, Stockport Children's Book i l'UKLA, i va guanyar el Rotherham Book Award.

Adequat de 0 a 3 anys.

Recomanat per Olga Pato de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels

17/12/2020