Novetats

El Ratolí que no tenia por

Horácek, Petr

Barcelona : Juventud, 2018

Us en recordeu del protagonista de El ratolí que es va menjar la lluna? Un àlbum deliciós per als més petits, com tots els d’aquest autor txec que podreu trobar a les biblioteques públiques de la ciutat.  Horácêk crea històries senzilles, amb mesurats tocs d’humor, protagonitzades per uns animals entranyables i unes il·lustracions de colors vibrants que de ben segur us captivaran.

En aquesta ocasió el ratolí vol anar a jugar al bosc i el seu amic, el conill, l’avisa de que és un lloc fosc, perillós i ple d’animals enormes i aterridors, però ell, que diu que no té por de res, decideix anar-hi. Pel camí se’ls va trobant a tots però tant valent és que no se li arrissa ni el bigoti. De sobte, enmig del bosc i lluny de tot, es troba una casa, s’apropa, obre la porta i... fins aquí us podem dir! si ho voleu descobrir us l’haureu de llegir!

Una història per compartir amb els més menuts,  per parlar sobre les pors i  les debilitats d’aquest ratolí que potser tant, tant valent, resulta que no era.

Adequat de 3 a 6 anys.

Recomanat per Pilar Galve Piñana. Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú

26/03/2019