Novetats

El Testament de John Silver

Vallverdú, Josep

Barcelona : La Galera, 2007

John Silver, pirata de la famosa història de L’Illa del tresor, que va fugir en un petit bot amb una part del tresor sense dir res a ningú. Ara ha canviat el seu cognom per Woods, amb els diners ha aconseguit una cama de fusta. Vol treure profit dels diners que va trobar a l’illa i poder viure com un senyor. Per això la imatge és important, i decideix comprar-se roba nova i començar una nova vida, viatjant de nou en vaixell però aquesta vegada com a passatger i no com a tripulant. Malauradament acaba en un lloc que no esperava, i convertint-se en presoner d’una persona que l’anomenava “amic”.

Jim Hawkins rep la ullera de llarga vista de John Silver, el seu antic company de La Hispaniola, li ha deixat en el seu testament. Però, que ha estat d’en Silver des de la darrera vegada que es van veure? Com li devia anar la vida després de fugir amb la bossa de monedes d’or?

Aquesta història ens apropa al Silver més humà, a qui la vida no li paga bé, i el porta a ser desconfiat del gènere humà. Tindrà bons motius?

Adequat d'11 a 12 anys

Recomanat per Eva Jiménez Díaz de la Biblioteca Ca l'Altisent de Sant Climent de Llobregat

07/12/2023