Novetats

La Danza de las emociones familiares :

Bermejo Boixareu, Mercedes

[Bilbao] : Desclée de Brouwer, cop. 2018

Per primera vegada un text proposa una metodologia innovadora i revolucionària per a la Teràpia Familiar Sistèmica amb nens, nenes i adolescents, amb una clara influència humanista. 

Mercedes Bermejo amb el seu llibre La dansa de les emocions familiars ens permet entendre millor com s'aplica la teràpia familiar sistèmica amb nens i adolescents. Tant si ets professional, pare, mare o educador aquest llibre t’ofereix la possibilitat de veure com l'autora utilitza aquest model d'intervenció en el seu centre.

L'autora recull la seva experiència clínica, basada en el respecte al menor, i té en compte les estructures emocionals de la família. De la mateixa manera, posa l'accent en temàtiques d'actualitat com les noves tipologies familiars, el bon ús de les tecnologies, el sistema educatiu, el desenvolupament evolutiu del menor i la família, o com ser pares i mares en la societat actual, proporcionant un ampli ventall de recomanacions i eines pràctiques.

Mercedes Bermejo Boixareu, és psicòloga familiar especialitzada en nens i adolescents, docent en l'àmbit acadèmic, públic i privat. Presidenta de l'Institut madrileny de Sistèmica Infant-juvenil i altres Sistemes (IMSIS), i directora de la col·lecció Senticuentos de l'editorial Sentir. És també fundadora de la Teràpia Emocional Sistèmica.

Un llibre especialment recomanat a persones interessades en conèixer amb més profunditat aquest tipus de Teràpia (estudiants de psicologia, psicòlegs acabats de llicenciar, ...) Però també a pares que busquen saber més sobre com educar millor als seus fills o per a aquells que estiguin dubtant sobre si és necessari acudir a teràpia. I és gràcies al seu llenguatge clar, senzill i al mateix temps tècnic, que aquesta obra està orientada en definitiva, a qualsevol persona interessada en l'educació i benestar de els nostres petits i les seves famílies. 

Adequat per a pares i mares.

Recomanat per Olga Pato Núñez de la Biblioteca Ramón Fernàndez Jurado de Castelldefels.

25/11/2020