Novetats

Madres y malabaristas

Rodríguez, Nora

Barcelona : Urano, 2010

Ser mare és una professió difícil. Molt més dificultosa encara quan s'ha de compaginar amb l'altra professió: la pública, la visible, la que portem a terme les dones tots els dies en oficines i empreses de tot el món.

Mares i malabaristes, de Nora Rodríguez, no és un altre llibre descriptiu sobre el complicat que és ser mare i treballar al segle XXI. Aquest és un llibre per començar a canviar. Una obra pràctica amb eines concretes per ajudar les dones a integrar dos mons que sovint apareixen massa separats entre si.

Segons l'opinió de l'autora, tot els avenços de la dona en els darrers anys, ens hem quedat a mig camí en el reconeixement de les mares que treballen. S'ha defensat la dona treballadora, però la societat i els poders públics s'han oblidat de la mare, la que fa triple jornada: feina, casa i fills.

Si acabes els teus dies sentint esgotada, si tens la sensació que no arribes a tot, ni a casa ni a la feina, si et sents insatisfeta amb la teva imatge professional, si sovint et sents culpable per no estar al costat dels teus fills tot el temps ... necessites llegir aquest llibre.

Recomanat per Cristina Sánchez Amaya de la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera.

04/05/2023