Detall de personatge - Gènius

Ruta de navegació

Personatge

Bambi
Bambi

Cartell de la pel·lícula

Bambi és un petit cérvol que ens mostra la seva vida al bosc. Neix com un conte del mateix nom, fet per un autor austríac (Felix Salten) i a l'any 1942 Walt Disney fa una pel·lícula que introdueix algunes variacions sobre aquesta història. 

L'èxit de públic no va ser immediat, però poc a poc va guanyant adeptes degut a la tendresa que desperta el cervatell protagonista.

Bambi té alguns amics com Flor la mofeta, i la seva futura parella Felina,  en canvi al conte surten d'altres que no tenen espai a la pel·lícula com Gobo i Koro. El cas de Tambor el seu millor amic és el contrari, és un afegit de la pel·lícula.

El protagonista descobrirà sàvies lliçons amb la seva mare sobre l'amor i la vida. Arriba un moment en el que passa a viure amb el seu pare, El príncep del bosc, això és degut a un fet trist i molt conegut de la pel·lícula: la mort de la seva mare per culpa de l'home.

Aquest sucés i les posteriors ensenyances del seu pare serveixen per introduir el tema del perill que l'home representa pels animals.

Font d'informació:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació