Detall de personatge - Gènius

Ruta de navegació

Personatge

Lucy Cousins
Lucy Cousins

Coberta del primer llibre publicat

Lucy Cousins va nèixer a Anglaterra l'any 1964. Va anar a l'escola de Kent abans de realitzar un curs al Canterbury Art College. Posteriorment va obtenir excel·lents resultats en els seus estudis de disseny gràfic, seguits d'un curs de postgrau al Royal College of Art. Va rebre les indicacions de Quentin Blake. A la universitat va idear la història de Maisy després de fer esbossos amb diversos animals, gats, óssos...

Els primers volums d'aquest personatge són Maisy s'en va al llit i Maisy s'en va a nedar, tots dos de  l'any 1990. Són molt ben rebuts entre el public infantil, l'èxit ha anat continuant fins a arribar actualment a l'existència de més de 30 volums i una sèrie de televisió.

Es combinen l'humor la fantasia i els elements més quotidians en les seves senzilles il·lustracions, reflex de la seva vida tranquila i familiar.

Font d'informació:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Més informació