Detall de personatge - Gènius

Ruta de navegació

Personatge

Picasso
Picasso

Retrat dels últims anys

Picasso va ser un gran pintor ja que va crear moltíssimes corrents que van revolucionar les arts plàstiques del segle XX. El cubisme, l'escultura neofigurativa, el gravat, la ceràmica artesanal o un art tan diferent com crear escenografies per a ballets en són exemples.

Durant 75 anys (entre els últims anys del segle XIX i els 70 primers del segle XX) va fer moltíssimes obres, variades i de gran qualitat,  que el donen una gran popularitat. 

Amb 20 anys ja era molt conegut. els seus treballs el permeten viatjar per tot el món però passa grans temporades a França, París i Avinyó i a Barcelona. Algunes de les seves obres el permeten guanyar molts diners en vida el que d'alguna manera el treurà pressió i el permetrà treballar amb total tranquilitat per poder explotar el seu talent sense preocupacions.

Potser és l'artista universal més important del món de les arts.

 

Font d'informació:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Més informació