Detall de personatge - Gènius

Ruta de navegació

Personatge

Tim Burton
Tim Burton

Fotografia recent

Coneixes en Tim Burton?

És un dels directors amb més imaginació i creativitat del món, tant de pel·lícules d’animació, com d’actors reals! Li encanta llegir, veure i crear històries fantàstiques i gòtiques, així com els personatges únics i peculiars.

De fet, moltes vegades els seus protagonistes són personatges incompresos o marginats.

Això sí, les seves pel·lícules sempre són un espectacle de color amb històries inoblidables! Segur que coneixes alguna de les seves pel·lícules més exitoses: Eduard Manstisores, la Núvia cadàver, Alícia en el país de les meravelles, Big Fish, Charlie i la Fàbrica de xocolata o Batman.

Si no les has vist, aprofita un dia de pluja per fer-te un bol de crispetes i mirar-les en família, segur que passareu una estona genial!

Consulta l'article de Sabies que...

Mira l'article sencer en pdf

Font d'informació:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació