Activitats

Fanzin, el teu propi còmic.

El Fanzin de Santa Susanna ja és aquí! Fes la teva història, dibuixa el teu còmic i aprèn cóm es fa una publicació. 

Adreçat a nois i noies a partir de 4rt, farem entre tots el guió, el dibuix, l'edició i la publicació d’un fanzin (una revista amb còmics, il·lustracions i textos diversos).

Seguint els passos dels darrers cursos, continuem endinsant-nos dins el món dels còmics guiats per la Núria Sanguino (mangaka i il·lustradora) i l'Alejo Valdearena (escriptor i guionista de còmic).

Però enguany afegim també la lectura i posterior comentari i anàlisi de còmics i mangas. us farem propostes i descobrireu els millors còmics. És per això que les sessions passen a ser setmanals, alternant les de dibuix i creació amb les de Club de lectura.

El curs es dividirà en dos blocs enfocats en un mateix objectiu: EL FANZIN.

En el primer bloc (octubre-desembre), aprendrem com es fa un fanzin i repassarem tot el que faci falta per poder començar amb la seva  preparació: storyboard, dibuix i tinta. A més a més posarem en comú la temàtica i creació de personatges d'aquest.

El segon bloc (gener-maig), constarà de la realització del treball de cada participant per arribar a la publicació del tercer número de la nostre revista anual, el Fanzin Vall D'alfatà.

Cada dijous a les 17.30h.

Per a qualsevol consulta envieu-nos un correu a: b.st.susanna@diba.cat, o al telf. 937 679 502

Data
02/05/2024 - 13/06/2024
Periodicitat: Quinzenal
Hora
17:30h
Duració
1.30h
Tipus de públic
Joves
Lloc
Santa Susanna. Biblioteca Vall d'Alfatà
Com arribar

Rambla dels Països Catalans, 2

08398 Santa Susanna

Tel: 937 679 502
b.st.susanna@diba.cat
Tipus d'activitat
Curs | Taller
Inscriure'm