Guía de lectura
Pastisseria de luxe
Hi ha moltes maneres d’enlluernar en un àpat però només una que tothom recordarà, les postres. Actualment, quan parlem d’alta pastisseria estem parlant d’art i ciència a la vegada. L’artesania i la tradició han donat pas a la professionalització i a unes creacions de somni fruit de la imaginació d’aquests grans mestres pastissers i xocolaters.
Els llibres que us ensenyem a continuació són el recull de molts anys d’experiència i d’una expertesa digna d’enveja. Esperem que els gaudiu.
Fecha de creación: 02/12/2022
Última actualización: 02/12/2022
Secciones de la guía
Grans mestres
Four in one
Morató, Ramón
Sant Cugat del Vallés : Vilbo, cop. 2016
Gula razonada
Bau, Frédéric
Barcelona : Librooks, octubre de 2021
Obsession
Balaguer, Oriol , b813
Sant Cugat del Vallés : Vilbo, cop. 2015
S. 21
Bellido Soler, Claudia , Antoja de la Rosa, Javi , Bellido Soler, Claudia , Antoja de la Rosa, Javi
Barcelona : Montagud, 2004
Sweet devotion
Álvarez, Daniel
Sant Cugat del Vallès : Vilbo, 2017
Sweetology
Rodríguez, Josep Maria
Barcelona : Montagud, 2015
Una Semana con Yann Duytsche
Duytsche, Yann
Sant Cugat del Vallés : Vilbo Ediciones, [2017]