Guía de lectura

Pastisseria de luxe

Pastisseria de luxe

Hi ha moltes maneres d’enlluernar en un àpat però només una que tothom recordarà, les postres. Actualment, quan parlem d’alta pastisseria estem parlant d’art i ciència a la vegada. L’artesania i la tradició han donat pas a la professionalització i a unes creacions de somni fruit de la imaginació d’aquests grans mestres pastissers i xocolaters.

Els llibres que us ensenyem a continuació són el recull de molts anys d’experiència i d’una expertesa digna d’enveja. Esperem que els gaudiu.

Fecha de creación: 02/12/2022

Última actualización: 02/12/2022

Grans mestres


 Four in one
Four in one
Morató, Ramón  
Sant Cugat del Vallés : Vilbo, cop. 2016

 

 Frutas
Frutas
Grolet, Cédric  
Barcelona : Montagud, cop. 2018

 

 Gula razonada
Gula razonada
Bau, Frédéric  
Barcelona : Librooks, octubre de 2021

 

 Macaron
Macaron
Hermé, Pierre  
Barcelona : Librobooks, 2015

 

 Obsession
Obsession
Balaguer, Oriol , b813  
Sant Cugat del Vallés : Vilbo, cop. 2015

 

 Ph10
Ph10
Hermé, Pierre  
Barcelona : Montagud, 2008

 

 S. 21
S. 21
Bellido Soler, Claudia , Antoja de la Rosa, Javi , Bellido Soler, Claudia , Antoja de la Rosa, Javi  
Barcelona : Montagud, 2004

 

 Sweet devotion
Sweet devotion
Álvarez, Daniel  
Sant Cugat del Vallès : Vilbo, 2017

 

 Sweetology
Sweetology
Rodríguez, Josep Maria  
Barcelona : Montagud, 2015

 

 Una Semana con Yann Duytsche
Una Semana con Yann Duytsche
Duytsche, Yann  
Sant Cugat del Vallés : Vilbo Ediciones, [2017]

 

Volver al inicio