Novedades

Blanc com la neu

Benegas, Mar

[Mataró] : A Buen Paso, 2018

Vet aquí que una vegada... Mar Benegas i Andrea Antinori ens presenten un entranyable ratolinet que viu al mig del bosc i que sempre té molta cura d'anar ben net i polit. El seu distintiu és el seu pèl, tan blanc com la neu.

Però un dia el nostre protagonista decideix anar d'excursió i gaudir del sol i del bon temps, amb tanta mala sort que sense adonar-se'n s'allunya del camí, i quan és hora de tornar a casa s'adona que s'ha ben perdut. Aquest fet el portarà a conèixer altres habitants del bosc: el vent, la pluja, el foc...

Una de les característiques que fan única i recomanable aquesta història és el seu text, escrit en rodolí i que ens convida a aprendre'ns de memòria algun fragment, pel simple, o no tan simple, plaer de recitar-lo:

Soc un ratolí,
tan blanc com la neu,
i ningú, si plou,
de casa no em treu.

 Mar Benegas és escriptora i especialista en poesia infantil; a Blanc com la neu construeix un personatge ben curiós però entranyable, capaç de perdre's i gaudir de cada coneixença, malgrat això suposi embrutar-se una mica!

 Andrea Antinori és una il·lustrador italià format a l'Escola Massana de Barcelona, i que en aquesta ocasió a dibuixat en Ratolinet tal i com ens l'hauríem imaginat!

Adequat de 0 a 3 anys.

Per saber mes coses de Mar Benegas

Per veure més il·lustracions del'Andrea Antinori 

Recomanat per Marta Puig de la Biblioteca Santa Oliva d'Olesa de Montserrat

21/03/2024