Novedades

Com ensinistrar un drac

Cowell, Cressida

Barcelona : Cruïlla, 2008

L’autor del llibre que teniu a les mans és en Singlot Sardina III, Hereu i Esperança de la Tribu dels Trinxeraires Peluts. En Singlot Sardina III també és el protagonista del llibre perquè aquest és el primer volum de les seves memòries.

Tot i que ara tothom el coneix gràcies als seus coneixements sobre dracs, i sobretot, per l’èxit del seu llibre més conegut Els dracs vikings i els seus ous, la infantesa d’en Singlot no va ser gens fàcil. I la seva relació amb els dracs no va ser sempre com una bassa d’oli.

Mai oblidarà quan, sent un nen de deu anys pocatraça i maldestre, que vivia a l’Illa del Fred, va començar el Programa d’Iniciació Dragonil. En Singlot era fill del cap de la tribu i tothom esperava molt d’ell, sobretot el seu pare. Si havia de convertir-se en el cabdill de la tribu, i ser considerat un viking com cal, hauria de capturar un drac i ensinistrar-lo. Tothom n’esperava molt d’ell. Les expectatives eren molt altes... però el pobre Singlot, en comptes de capturar un drac gran i terrible, només va ser capaç de capturar un petit drac de jardí, petit i sense dents: l’Esdentegat.

Voleu saber com van ser aquests primers anys difícils del cèlebre Singlot Sardina III? Voleu saber com es va enfrontar a dos Dracmarinus Geganticus Maximus?

Ara, per sort, l’autora Cressida Cowell ha traduït les seves memòries, del nòrdic antic al català. No us ho deixeu perdre.

Adequat d'11 a 12 anys.

Recomanat per Glòria Gorchs Portero de la Bib.Roca Umbert de Granollers

14/04/2023