Novedades

Rutes amb nens : Pirineu català i Andorra

Rutes amb nens : Pirineu català i Andorra

Arraiz, Noel

València : Editorial Xplora, abril 2021

Família i natura, quina bona combinació!

I si a més es pot fer amb un bon manual que ens proporcioni rutes especialment indicades per fer que els infants gaudeixin, amb propostes per a totes les edats, plànols amb rutes i imatges, activitats, propostes parcs d’aventura, museus i enllaços d’interès, pot esdevenir un magnífic pla per fer en cap de setmana, vacances o algun dia concret.

Noel Arraiz i Àgueda Monfort han creat una guia molt completa amb rutes pel Pirineu Català i Andorra on hi podem trobar, a més, una guia amb tot el que has de saber per sortir a la muntanya des dels 0 anys endavant, multitud de curiositats i consells, fitxes per incentivar el joc a la natura, guia per conèixer estels, com orientar-se a la muntanya, com fer nusos a cordes, i moltes activitats més que faran gaudir molt a tota la família.

Amb un pròleg fet per Núria Burgada Burón, mare de Kilian Jornet, que comença amb aquesta frase: “Recordem allò que ens emociona. Estimem quan ens emocionem, quan posem tota la nostra atenció i intenció per conèixer”, i d’això es tracta, d’emocionar els nostres infants a través de la natura i de tot el que ens ofereix.

Recomanació feta per Berta Cama Sanchez. Biblioteca de Barberà del Vallès.

04/02/2022