Reportaje Tretzevents

Bestiolari : porcs
Bestiolari : porcs

Simpàtic porc

Promedio (0 Votos)

Del porc, se n’aprofiten els pernils, els llomillos, el morro, el fetge, els peus i  els desaprensius.

Donar perles als porcs no només és una pèrdua de diners, sinó també una demostració de mal gust. Damunt la seva pell clara hi lluen molt més les maragdes, on vas a parar!

Per cert, la història dels Tres Porquets és totalment falsa. El germà gran era igual de gandul que els altres. La casa, la va comprar prefabricada a una agència immobiliària. Ens ho va explicar el llop.

Els porcs són de color rosa perquè, com les gambes i els turistes alemanys, no es posen crema abans d’anar a la platja a torrar-se al sol. Els porcs senglars també tenen la pell de color rosa, com els de granja. El que passa és que van de moderns i no s’afaiten.

Els porcs són animals netíssims. I si viuen envoltats de porqueria és només perquè amb les seves peülles no poden escórrer el pal de fregar. Un incís: per molt que ho proveu, mai no carregareu
el mòbil endollant-lo al nas d’un porc, encara que tingui presa de terra.

No s’ha de confondre els porcs senglars amb els porcs senars. Els primers van de moderns i són salvatges. Els segons simplement són aquells que sempre van desaparellats. Els més famosos, els Tres Porquets.

Totes les truges del món, a la platja, fan top-less. I no perquè siguin molt modernes i desinhibides, sinó perquè el sou no els arriba per a tants sostenidors.

Text i il·lustració de: Lluís Farré

 

Fuente: Revista Tretzevents