eBiblio

Saps que dintre de eBiblio pots trobar obres destinades a pares i mares que es preocupen pel desenvolupament dels seus fills?

Aquests documents us poden ajudar en diferents qüestions.

Comencem avui aquest repàs amb 6 obres que toquen temàtiques tan diferents com la nutrició, el comportament o les emocions dels fills de les diferents edats. 

Aprofita aquest temps a casa per llegir i informar-te!!

Aquests documents us poden ajudar en diferents qüestions.

 

de Yolanda Fleta

Si has intentat alguna vegada que l'alimentació dels teus fills sigui sana i no ho has aconseguit aquest pot ser el teu llibre. Segurament s'ha de canviar l'estratègia..

Vista prèvia

Enllaç a eBiblio

 

 

 

““

Padres conscientes Educar para crecer

Shefali Tsabary

Per a una criança completa i positiva dels fills s'ha de tenir en compte que els seus pares també poden aprendre d'ells.

Vista prèvia

Enllaç a eBiblio

 

 

 

““

Contes per a nenes i nens feliços

d'Àlex Rovira

Àlex Rovira i Francesc Miralles presenten un nou llibre per aprendre valors que donarà als joves lectors una brúixola per afrontar els reptes de la vida, desenvolupar la intel·ligència emocional, descobrir el seu talent i realitzar-se.

Vista prèvia

Enllaç a eBiblio

 

 

““

Coi de criatures! 50 coses que has de saber per fer de pare

de Sebastià Bennasar

Per als que ja són pares i per als que ho seran en un futur, Coi de criatures! és un llibre de capçalera, amb cinquanta consells desenfadats i plens d'humor que et faran veure la paternitat amb uns altres ulls, com una aventura, i descobriràs que no estàs sol en aquesta cursa d'obstacles.

Vista prèvia

Enllaç a ebiblio

 

 

 

““

Mares i pares competents

de Carmen Valdivia Sánchez

L'autora d'aquest llibre defensa la capacitat dels pares per entendre i decidir com s'ha d'actuar en cada situació de conflicte amb els fills.

Vista prèvia

Enllaç a eBiblio

 

 

 

 

““

El Arte perdido de educar 

de Michaeleen Doucleff

IsQuan busques solucions creatives a les dificultats que presenta l'educació dels nens un recurs que pot anar bé és mirar que es feia a la cultura més antiga del món quan es presentava una situació semblant.

Vista prèvia

Enllaç a eBiblio

 

 

 

Ves a l'apartat de les famílies

Ves a Gènius

 

 

Fecha de creación 22-03-2020 Última actualización 12-05-2022