El més petit de tots

El Més Petit de Tots és un festival amb espectacles i experiències que s'han pensat per nens menors de cinc anys. Es proposa una selecció dels millors espectacles contemporanis dins l'actual panorama internacional on pots trobar música, dansa, teatre amb llenguatge audiovisual i joc.

Entre els dies 11 i 26 de novembre se celebrarà la tretzena edició del festival internacional d'arts escèniques per als més petits amb el lema : Cap a una nova mirada.

S'ofereixen quinze espectacles d'artistes de diferents indrets com : el Brasil, Portugal, el Japó, Dinamarca, Holanda, França i Andalusia, a més d'alguns del país. Els escenaris es reparteixen per deu localitats catalanes i una de Castelló. Benicassim, Barcelona (a dos indrets diferents) Tarragona Lleida, Olot, Sabadell, Igualada, Sant Cugat del Vallès, Tordera, Granollers i Viladecans són les poblacions que veuran en directe espectacles d'aquest festival.

Es faran diversos tallers dirigits als més petits. Alguns es faran a biblioteques de la Xarxa Municipal.

  • Descobrint la poesia dels objectes del dia a dia, taller de noves tendències a càrrec d'una companyia de Dinamarca adreçat a nens de 2 a 5 anys a la Biblioteca de Ponent de Sabadell, dijous 23 de novembre de 2017 a les 18.00 h.
  • Estar junts  ; taller de dansa per a nens i nenes de 2 a 5 anys a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell a les 18.00 h. del dia 16 de novembre de 2017.
  • Rios e Mares de Som : taller musical a la Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori de Sant Cugat a les 17.30 h. del dia 17 de novembre de 2017
  • Jugant amb l’invisible, un taller multidisciplinar arribat de Brasil que es farà a diversos indrets. A la Biblioteca  Mira-Sol Marta Pessarrodona. Sant Cugat el dia 20 de novembre a les 17.30 h i a la Biblioteca del Nord de Sabadell el dia 21 de novembre a les 18.00 h.
  • 2 tallers de dansa al Mercat de les Flors.

Existeix la possibilitat d'assistir a tallers de formació. A més els últims dies del festival es farà una trobada internacional amb conferències i debats als que poden acudir els espectadors.

Una aventura que ja fa més d'una dècada va començar a Sabadell i que ha anat  creixent molt, de manera que arriba a més públic i més llocs, mentre permet participar a més artistes importants. 

Trobaràs més informació a la seva adreça web.

Mira tota la programació.

Vés a la pàgina principal de Gènius