Fica't a la cuina amb les cireres
Les cireres, un producte que fa estiu
Com te les pots menjar? Podem menjar les cireres al natural, amb sopes fredes o gaspatxos o barrejades amb hortalisses i verdures. I també, preparar compotes, amanides de fruites, pastissos, gelats i sorbets.
Gelat de cireres
Quins ingredients necessites?
- 2 Iogurts
- 1 kg de cireres
Quins estris? un bol, un robot de cuina o una batedora
Necessitaràs ajuda? Sí, sempre va bé quan facis servir un robot.
Comencem?
1. Traiem l’os de les cireres i les barregem junt amb el iogurt
2. Posem el iogurt en un bol i afegim les cireres.
3. Ho congelem tot durant 5 hores.
4. Ho triturem tot junt amb un robot de cuina o amb la batedora.
5. Una vegada estigui tot ben triturat, ho deixem al congelador i servim quan vulguem
Ideal com a postres i molt refrescant!!!
Consells:
Ja que la temporalitat de les cireres és molt curta, pots allargar-la una miqueta més conservant-les congelades.
especial estiu cuina gelat de maduixa
Aviat arribarà el bon temps i començarem a menjar més i més gelats, per què, realment els gelats són només per l'estiu? Cada cop es mengen més postres congelades durant més èpoques de l'any així que prepara't per aquest postre sorprenent!!
Gelat de maduixa
Mireu què fàcil és!!
Ingredients:
- 500 grams de maduixes
- 180 grams de llet condensada
- 250 grams de nata
Preparació:
- Tritureu bé les maduixes fins a fer-ne una pasta, afegiu-hi la nata i la llet condensada.
- Poseu a congelar la pasta resultant, i al cap d'una hora, bateu-la amb la batedora elèctrica.
- Repetiu aquesta operació un parell de cops i poseu ja el gelat resultant a congelar.
- Treiu el gelat del congelador un quart d'hora abans de servir-lo per a què resulti més cremós.
- Ja teniu el vostre gelat de maduixa fet!
Bon profit!