Especial de l'estiu

Gaudeix d'un estiu on  pots disposar de les nostres recomanacions literàries, consells per combatre la calor i algunes receptes amb productes frescos i saludables.

Hem incorporat els serveis oberts a espais com biblioplatges i bibliopiscines. Busca a veure quina et queda més a prop!

Aprofita també les manualitats i els passatemps proposats.

Recomanacions literàries

Yo voy conmigo

Díaz Reguera, Raquel

Barcelona : Thule, 2015

Disponibilitat al catàleg Aladí

Un llibre per estimar i aprendre a estimar-se.

La protagonista de la nostra història està beeen enamorada. Enamorada d’un noi, que no li fa cas, gens de cas... i que es diu Martín. I com ho sap que està enamorada?

Ho sap perquè només de veure’l tot li flaqueja i li pica el nas i... li pugen els colors i es posa nerviosa i.... bé, tot això que passa quan estàs tan enamorat. En Martín, però, ni tant sols la veu. No la mira mai i ni se n’adona que existeix.

I què hi puc fer? Pensa la nostra protagonista...

Els amics aviat li donen consell i ella es deixa portar i es traurà les ulleres, i es deixarà anar el cabell i potser ja no durà més les ales... la mirarà en Martín? On hauran anat a parar els ocells que li vivien al cap? Què farà, doncs, a partir d’ara? Si ho vols descobrir llegeix aquest llibre sobre l’autoestima i el valor de ser un mateix.

Un llibre que ens enamora!

Adequat de 6 a 8 anys.

Recomanat per Marta Nuet de la Biblioteca de La Roca del Vallès

Més recomanacions estiuenques

Altres propostes que et recomanem:

Pots mirar aquest vídeo de Municipi Lector:

 

Les festes

Castellers, correfocs, balls de diables, festes amb pirates, trabucaires, danses tradicionals i l'exhibició i de les bèsties populars són  actes festius que els diversos pobles del nostre territori gaudeixen en temps de Festa Major.