Dos festivales para nuestros pequeños

FLIC : Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil 2020 : 10a edició

El Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil arriba a la seva desena edició. Es tracta d'un festival d'experències i creació literària que convida al públic a gaudir de la literatura i les arts. Aquesta edició del FLIC Festival porta el títol de Personatges singulars i compta amb diverses activitats que es realitzaran durant els dies 13 i 14 de març al Museu del Disseny de Barcelona.

En primer lloc s'ofereixen les experiències literàries, són activitats diferents amb diverses propostes de joc i literatura com poden ser la resolució d'enigmes i la presentació dels diversos reptes literaris, que mostren maneres diferents de viure la literatura en família. Dissabte 14 entre les 10 hores i les 19 hores amb una pausa entre les 14 hores i les 15 hores.

A més, existeix l'opció d'apuntar-se a dos tallers diferents: El taller de retrats amb quimigrames on  podeu retratar-vos entre vosaltres sense càmeres i utilitzant només materials fotosensibles*, reveladors, fixadors i papers fotogràfics.  I el taller d'essències singulars on pots aprendre  quina olor fa una bruixa, un gegant, un monstre o un diminut? i crear les vostres olors per posar-vos-les quan us vingui de gust. La inscripció s'ha de fer amb temps. Els horaris els trobaràs a la web oficial.

Per últim et podràs passejar per la Fira de Creació literària d'accés lliure el divendres a la tarda i tot el matí de dissabte 14 de març. Trobaràs paradetes de llibres, jocs i cultura.Es presentaran llibres, hi haurà el concert de Solà & Estella i Noemí Villamuza signarà llibres.

Però Flic va més enllà de les seves pròpies activitats i fa tot un seguit de recomanacions literàries. 10 persones; mediadores, escriptores, llibreteres, bibliotecàries, docents i pedagogues han triat unes obres que han dividit en tres apartats diferents. Et mostrem la disponibilitat al catàleg Aladí d'alguns dels enquadrats a la categoria de Primers lectors:

  

 

Mira el programa

Mira la web del festival

 

 

Fecha de creación: 11/03/2020 Última actualización: 11/03/2020