Moviment amb les peres

Bravo! Quina manera de viatjar més fantàstica, t’imagines? Pescar des de la finestra, dormir a les golfes, prendre un batut de pera a la saleta d’estar...

L’interior d’aquest artefacte navegable és meravellós ple de detalls i objectes per fer-nos somiar desperts.

Aquesta història va néixer a Dinamarca de la ma de Jakob Martin Strid i ha baixat fins a casa nostra per explicar-nos les aventures d’en Sebastià i la Mitxo que un bon dia assolellat van pescar una ampolla amb un  missatge a dins. Aquesta contenia un mapa per trobar una illa misteriosa i si bé us diré que si que hi van arribar, no us en contaré res més. Si voleu conèixer els perills, els monstres i les peripècies que van viure a alta mar haureu de llegir-lo, això si, us ben prometo que no us defraudarà.

La increïble història de la pera gegant ha estat magníficament adaptada al cinema i sent ben fidel també a la història original us la recomanem amb totes les garanties. A més Pack Màgic ens l’ha traduït al català.

I si us han vingut ganes de menjar-vos una pera que feu asseguts? vinga feu una bona correguda fins la cuina que els elefants golafres de La fruita és meva! no havien vist mai una fruita tant exòtica, suculenta i sucosa com aquesta.

Protagonistes les peres

Dona-li canya als llapis de colors

Descarrega't l'arxiu PDF, imprimeix-lo i pinta les fruites i verdures!

Ves a la fitxa de la pera