Noticias

S'obren les inscripcions als Clubs de lectura

S'obren les inscripcions als Clubs de lectura

Qui ha dit que llegir és un acte individual? A nosaltres ens agrada molt (moltíssim) compartir les lectures que fem amb tots vosaltres. I és que sovint ens passa que la visió dels altres aporta nous matisos a la lectura que hem fet en solitari a casa (o a la platja). I aquesta, és l'essència dels clubs de lectura: compartir.

Al setembre comença un nou curs als Clubs de lectura de la biblioteca, i aquest any tenim dues novetats: un nou club de lectura per a lectors de 5è i 6è de primària i els clubs de lectura virtual.

Quins clubs hi ha a la Biblioteca Can Coromines?

Què són els Clubs de lectura virtual?

Les vivències passades ens han fet veure que hi ha moltes maneres de fer clubs de lectura: en format presencial o en format virtual.

Les Biblioteques de la Diputació de Barcelona han posat en funcionament diversos clubs de lectura que es fan a través d'eines digitals. Això ens ofereix la possibilitat d'accedir a molts més clubs dels que podem oferir exclusivament des de Sant Pol, i fer-ho des de qualsevol punt del planeta.

Més informació sobre els clubs virtuals

Inscripcions als clubs

Les inscripcions als clubs de lectura es faran exclusivament a través d'un formulari web on us demanarem les vostres dades bàsiques i ens haureu de donar el consentiment per poder fer fotografies del club i poder-vos incloure dins del grup de whatsapp del club (en qualsevol moment, podeu revocar aquest consentiment).

Les inscripcions s'inicien el dia 2 d'agost i es faran per ordre d'inscripció fins que s'omplin els clubs.

Si teniu dubtes sobre el procés, ens podeu enviar un mail a biblioteca@santpol.cat

Per què hem de fer un grup de whatsapp?

Per tenir una comunicació àgil, còmode i directe, utilitzem el grup de whatsapp de cada club. El grup no és un lloc on comentar les lectures ni enviar missatges aliens al club, és un espai d'informació relacionada amb el club. No volem convertir el grup de whatsapp en un grup de memes o informació general que no té res a veure amb el club.

03/08/2021 12:41 h.