Novedades

 • No hay padres perfectos

  No hay padres perfectos

  Bettelheim, Bruno,

  Barcelona (España) : Crítica, septiembre de 2020
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Un clàssic en l'art d'educar els nens sense angoixes ni complexos.

  Els pares perfectes -ens diu el doctor Bettelheim- només existeixen en la nostra fantasia.

  El que cal aspirar és a ser uns pares «prou bons», que estableixin amb els seus fills una mútua relació gratificant i que els ajudin a desenvolupar-se plenament i arribar a ser el que cadascú vulgui i pugui. Aquest llibre, un clàssic en l'art d'educar els nens sense angoixes ni complexos, ens ensenya com l'educació d'un fill és una experiència apassionant, creativa, un art més que una ciència que no necessita de regles complicades i només exigeix ​​dels pares flexibilitat i seny.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  12/03/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Un poema para cada día de primavera

  Un Poema para cada día de primavera

  Pérez-Sauquillo, Vanesa

  Barcelona : Lumen, marzo de 2020
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Recopilació de poemes per acompanyar cada dia de la primavera de la mà de la poesia de Vanesa Pérez-Sauquillo  i de textos populars i grans autors que han escrit sobre aquesta estació de l’any.

  “¿La primavera ha llegado! «Con su perfume de flores y su vestido mojado…»  Llega y brillan los colores, los animales despiertan de sus letargos, vuelan las hadas y los besos buscan donde posarse.”

  26/03/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Els elegits

  Els Elegits

  Roth, Veronica

  Barcelona : Destino, octubre del 2020
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Fa deu anys, cinc adolescents, els elegits, van derrotar l’Obscur, que havia sotmès la humanitat a una cruel dictadura. Ara el món ha avançat i les noves generacions ja no recorden els anys de terror. Quan un dels elegits mor, els altres són catapultats a un món paral·lel en què l’Obscur encara existeix. Aconseguiran tornar-lo a vèncer i canviar el destí́ del món una altra vegada?

  Llegeix un fragment

  26/03/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Mil pájaros de papel

  Mil pájaros de papel

  Ishii, Takayuki

  Barcelona : Nube de tinta, septiembre de 2020
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Esta és la història real de Sadako Sasaki, una nena que es va convertir en un símbol de les víctimes d’Hiroshima. Deu anys després de la bomba atòmica sobre la ciutat d’Hiroshima, la jove Sadako va morir d’una leucèmia provocada pel desastre humanitari. Sense perdre la determinació que la va caracteritzar tota la seva vida, Sadako es va proposar fer mil ocells d’origami, amb l’esperança, com diu la llegenda, que els Déus la curessin. Els seus familiars i amics l’acompanyaran en aquesta carrera contra el temps.

  Llegeix la història real  

  26/03/2021
  Promedio (0 Votos)
 • L'Ickabog

  L'Ickabog

  Rowling, J.K.

  Barcelona : Salamandra, novembre de 2020
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  El regne de Cornucòpia era el més feliç de món. Tenia or en abundància, un rei amb uns bigotis magnífics i un munt de carnissers, rebosters i formatgers que feien unes exquisideses que provocaven que la gent ballés de goig quan els menjava. Tot era perfecte, excepte Els Pantans, la regió del nord on, segons la llegenda, vivia el terrorífic Ickabog. Sobre aquest monstre, qualsevol amb una mica de seny sabia que no era més que una faula que els pares utilitzaven perquè els nens es portessin bé. Encara que el cas estrany de les rondalles és que de vegades cobren vida pròpia...

  Però pot una llegenda enderrocar un rei estimat pel seu poble i destruir un regne feliç? Pot embarcar a dos nens valents en una aventura que no han buscat i ni tan sols imaginat? Si creus que ets prou valent, endinsa't en les pàgines d'aquest llibre per esbrina-ho...

  12/03/2021
  Promedio (0 Votos)
 • La festa de primavera

  La Festa de primavera

  González, Catalina

  Barcelona : B de Blok, març del 2020
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Segona aventura dels habitants de la caseta sota la terra: la Lena, la Tina i en Jep. La primavera ha tornat de nou a Rocabona acompanyada de la data més esperada de l'any: l'aniversari dels bessons! En Jep, que no es conforma amb una celebració corrent, vol organitzar tot sol una festa espaterrant per a totes les famílies de la vall! La Tina i la Lena el volen ajudar, però com que en Jep no ho vol, totes dues s'empesquen una sorpresa secreta. I quan arriba l'hora de gaudir de l'aniversari més divertit de la història... , les coses es comencen a torçar. En Jep serà capaç de salvar la festa ell solet o li caldrà un cop de mà de les seves aliades? Les històries més increïbles són les que passen sota terra...

  16/04/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Las Vidas de Marona

  Las Vidas de Marona

  [Barcelona] : Pack Màgic, [2020]
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Aquesta és la història d’una gosseta que recorda els diferents amos que ha tingut al llarg de la seva vida i als quals ha estimat incondicionalment, omplint d’innocència i de llum totes les llars on ha viscut.
   

  15/04/2021
  Promedio (0 Votos)
 • ¿Qué es un refugiado?.

  ¿Qué es un refugiado?

  Gravel, Elise

  Madrid : Anaya, septiembre de 2020
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Qui són els refugiats? Per què han de marxar del seu país? Són ben rebuts als països d’acollida?. Obre el llibre i trobaràs resposta a aquestes i d’altres preguntes. I coneixeràs la història d’alguns refugiats com: l’Ayla, que va haver de marxar de Siria; en Majid, que va marxar del Sudan; o la Rosaline, que va marxar d’Haití. Tots ens com tu o com jo, que han hagut de sortir del seu país per començar una nova vida.

  26/03/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Nascuts per ser breus

  Nascuts per ser breus

  Mata, Toni

  Barcelona : La Galera, març del 2020
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Premi Joaquim Ruyra 2019

  Distòpia que ens situa en una societat cruel però reconeixible. Una història coral on els personatges s'han d'enfrontar a dilemes morals que els posaran a prova. Podran canviar el món o els passarà pel damunt?

  Al cel, un comptador indica que la població mundial està a punt d'arribar al seu límit, els 10.000 milions. Tothom treballa de pressa perquè saben que el suburbi menys productiu serà llaurat de dalt a baix. Tothom serà anihilat. L'única manera de fugir per sempre de la llaurada i deixar de ser un Breu és convertir-se en un Etern i entrar a Ciutat Eterna, on es pot perllongar la vida indefinidament injectant-te una cura.
  En Hunter creu que ha trobat una escletxa per resistir les llaurades i infiltrar-se a la ciutat, tot destruint un sistema que els condemna a ser esclaus o adob.

  Llegeix un fragment

  26/03/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Me derrito por el Ártico

  Me derrito por el Ártico

  Seznec, Erwan

  [Madrid] : Siruela, [2020]

  Embarcat en aquesta gèlida expedició plena d’humor i sorprenents aventures rumb al Pol Nord! Antoine i altres tres estudiants han guanyat un concurs, i el premi és passar un mes navegant per l’Àrtic en un vaixell científic per conèixer aquelles remotes i perilloses latituds. Però aconseguiran arribar? Hi trobaran molts entrebancs, des d’un capità, que per una estranya malaltia, no porta bé el timó, fins a una expedició rival, passant pels ossos polars,... Aquest viatge a Groenlàndia està ple de riscos i pot convertir-se en un autèntic desastre!!

  12/03/2021
  Promedio (0 Votos)