21 de març, Dia Mundial de la Poesia

21 de març, Dia Mundial de la Poesia, és una data perfecta per conèixer algunes de les històries d’en Gianni Rodari, l’autor al que volem fer un homenatge amb el nostre especial efemèride d’enguany. I que millor que fer-lo a través de les veus de l’Elisenda Roca, el David Anguera i el Jordi Folck?

Com a previ del que podràs gaudir a partir de la setmana pròxima et convidem a escoltar aquests 6 tirallongues, extrets del llibre Tirallongues del cel i la Terra, de l’editorial Estrella Polar, a la que agraïm la seva col·laboració.

 

Tirallongues del cel i la terra. Triomf del zero. David Anguera

Triomf del zero, del llibre de Gianni Rodari Tirallongues del cel i la terra, de l'editorial Estrella Polar. Narració de David Anguera per a la celebració del Centenari del naixement de Gianni Rodari.

Tirallongues del cel i la terra. Drama d'una coma. David Anguera

Drama d'una coma, del llibre de Gianni Rodari Tirallongues del cel i la terra, de l'editorial Estrella Polar. Narració de Jordi Folck per a la celebració del Centenari del naixement de Gianni Rodari.

Tirallongues del cel i la terra. La família Punt i Coma. Elisenda Roca

La família punt i coma, del llibre de Gianni Rodari Tirallongues del cel i la terra, de l'editorial Estrella Polar. Narració d'Elisenda Roca per a la celebració del Centenari del naixement de Gianni Rodari.

Tirallongues del cel i la terra. El puntet de foc. Jordi Folck

El puntet de foc, del llibre de Gianni Rodari Tirallongues del cel i la terra, de l'editorial Estrella Polar. Narració d'Elisenda Roca per a la celebració del Centenari del naixement de Gianni Rodari.

Tirallongues del cel i la terra. El gran dictador. Jordi Folck

El gran dictador, del llibre de Gianni Rodari Tirallongues del cel i la terra, de l'editorial Estrella Polar. Narració de Jordi Folck per a la celebració del Centenari del naixement de Gianni Rodari.

Tirallongues del cel i la terra. Teledrama. Jordi Folck

Teledrama, del llibre de Gianni Rodari Tirallongues del cel i la terra, de l'editorial Estrella Polar. Narració de Jordi Folck per a la celebració del Centenari del naixement de Gianni Rodari.

 
El Tinter 
 
Quina paraula més elegant
si la pogués escriure
amb el sol brillant.
 
Quines paraules d'argent
si les pogués escriure
amb un fil de vent.
 
Però al fons del tinter
s'hi amaga un tresor:
amb la tinta negra
podràs
escriure paraules d'or.
 
(Estrella Polar a Tirallongues de Cel i Terra)