Receptes d'estiu
Si tens 20 minuts i tʻagrada cuinar, et proposem un repte! Series capaç de cuinar una de les coques més famoses de Catalunya? Aprofita que lʻestiu és temps de revetlles i celebracions, per cuinar aquest dolç que, a més, és molt fàcil de fer!
INGREDIENTS
3 planxes de pasta de full
250g de llardons
100g de pinyons
100g d'ametlles tallades
250g sucre
1 ou
PREPARACIÓ
1.- Estira amb el corró les tres planxes de pasta de full en forma rectangular fins que
tinguin la mida de la safata del forn.
2.- Escampa els llardons per sobre d’una de les planxes.
3.- Cobreix-ho amb una altra planxa de pasta de full i posa-hi més llardons a sobre.
4.- Posa a sobre la tercera planxa i passa el corró per sobre.
5.- Tanca els voltants de la coca amb els dits.
6.- Bat un ou.
7.- Pinta la coca.
8.- Escampa per sobre les ametlles i els pinyons fins que quedi ben cobert. Posa el
sucre per sobre.
9.- Posa la coca a la safata del forn a temperatura màxima durant 10 minuts o bé
fins que vegis que el sucre s’ha fos.