Barcelona dibuixa

El diumenge 24 d'octubre de 2021 entre les 11 i les 19 hores és la festa del dibuix a Barcelona. Aquesta serà la dotzena edició d'un festival anomenat abans Big Draw.

Trobaràs fins a 36 tallers gratuïts en què compartir la teva creativitat amb el grans i explorar les possibilitats que ofereixen el llapis i el paper.

Aquest 2021, amb el lema “Menja’t el món”, el dibuix omplirà museus, escoles, centres cívics, culturals i universitaris, teatres i altres espais de la ciutat, amb una mirada especial sobre el món culinari, ja que Barcelona aquest 2021 és la capital Mundial de l'Alimentació Sostenible.

Gaudiràs de la companyia de diversos artistes i podràs pintar horts, plasmar sobre el paper el cicle de vida de les fruites i hortalisses de tardor. També podràs inventar els aparells del futur que produiran menjar o decorar plats amb tintes fetes a partir d’aliments.

Recorda l'especial sobre dones il·lustradores que varem publicar fa un temps al Gènius.

Consulta el fons especial que té la Biblioteca Barceloneta-Fraternitat de Barcelona, sobre aquest mateix tema.

També pots consultar aquesta guia de lectura que ha fet el Grup de Treball Gènius  : L'art en els àlbums, indicada si ets dels que veu un paper en blanc i sents la necessitat d'omplir-lo de color amb dibuixos i imatges.

 

Mira aquests contes "artístics" que et proposem:

El Dia que les ceres de colors van dir prou

La Blanqueta, la vaca sense taques

Arte

El cap màgic

 Pintors

Un regalo para ti

Gargot i tinta : el concurs

Petit resum de l'edició anterior:

 

 

Mira la web de Barcelona Dibuixa

Altres festivals.