Big Draw 2017 Big Draw 2017

Big Draw : la festa del dibuix

El proper diumenge 22 d'octubre de 2017 entre les 11 i les 19 hores se celebrarà la vuitena edició de Big Draw : la festa del dibuix, organitzada per una institució internacional del mateix nom que rep el recolçament del Museu Picasso. Artistes, il·lustradors i dissenyadors, entre d'altres, proposen vint-i-tres divertits tallers repartits per diversos indrets del barri del Born de Barcelona per a tothom que vulgui experimentar, de manera lliure i gratuïta, en el món del dibuix.

Una jornada on a espais com el Museu Picasso, el Museu Etnològic, el passeig del Born o la Basílica de Santa Maria del Mar, amb la companyia de diversos artistes podràs fer activitats com per exemple dibuixos col·lectius de diverses temàtiques, autoretrats o també dibuixos experimentant amb materials molt diferents.

Mira aquests contes "artístics" que et proposem:

Arte

El cap màgic

 Pintors

Un regalo para ti

Sóc un artista

Recorda l'especial sobre dones il·lustradores que varem publicar fa un temps al Gènius.

Aprén coses sobre els álbums il·lustrats amb l'article que varen publicar al Sabies que, també pots consultar el fons especial que té la Biblioteca Barceloneta-Fraternitat de Barcelona, sobre aquest mateix tema.

També pots consultar aquesta guia de lectura que és resultat de la col·laboració entre les Biblioteques de Granollers i Canovelles i es diu: Tocats per l'art: guia per apropar l'art als infants.

 

 

Mira la web de Big Draw

Vés a altres festivals

Vés a l'especial de la tardor.