Barcelona dibuixa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El diumenge 27 d'octubre de 2018 entre les 11 i les 19 hores és la festa del dibuix a Barcelona. Aquesta seria la desena edició de Big Draw però es canvia el nom a Barcelona Dibuixa.

La gran festa del dibuix de la ciutat de Barcelona es fa present a més barris i més entitats que mai! Fins a 48 tallers gratuïts en què grans i petits podem compartir la nostra creativitat i explorar les possibilitats que ofereixen el llapis i el paper.

Tota la ciutat participarà en un esdeveniment que es reparteix per equipaments i espais de quatre districtes, entre els que destaquen la majoria de museus dedicats a l'art de la ciutat.

Gaudiràs de la companyia de diversos artistes podràs fer activitats com per exemple dibuixos col·lectius de diverses temàtiques, autoretrats o també dibuixos experimentant amb materials molt diferents.

Mira aquests contes "artístics" que et proposem:

El Dia que les ceres de colors van dir prou

La Blanqueta, la vaca sense taques

Arte

El cap màgic

 Pintors

Un regalo para ti

Gargot i tinta : el concurs

Recorda l'especial sobre dones il·lustradores que varem publicar fa un temps al Gènius.

coses sobre els álbums il·lustrats amb l'article que varen publicar al Sabies que, també pots consultar el fons especial que té la Biblioteca Barceloneta-Fraternitat de Barcelona, sobre aquest mateix tema.

També pots consultar aquesta guia de lectura que és resultat de la col·laboració entre les Biblioteques de Granollers i Canovelles i es diu: Tocats per l'art: guia per apropar l'art als infants.

El Grup de Treball Gènius ha publicat aquesta guia de lectura : L'art en els àlbums, indicada si ets dels que veu un paper en blanc i sents la necessitat d'omplir-lo de color amb dibuixos i imatges.

Petit resum de l'edició anterior:

 

Mira la web de Barcelona Dibuixa

Mira el programa en pdf 

Altres festivals.