Big Draw Big Draw

Big Draw : la festa del dibuix

 

El diumenge 28 d'octubre de 2018 entre les 11 i les 19 hores se celebrarà la novena edició de Big Draw : la festa del dibuix, organitzada per una institució internacional del mateix nom que rep el recolzament del Museu Picasso. Artistes, il·lustradors i dissenyadors, entre d'altres, proposen quaranta divertits tallers repartits per diversos indrets de la ciutat de Barcelona per a tothom que vulgui experimentar, de manera lliure i gratuïta, en el món del dibuix.

Aquesta edició ha crescut molt en comparació a l'anterior, pràcticament hi ha el doble d'activitats i els espais que abans eren només al barri del Born ara són emplaçaments tan diferents com Santa Caterina, Sant Pere, Parc de Montjuïc, El Raval, El Parc y La Llacuna del Poblenou, El Clot i el  Parc del Fòrum

Gaudiràs de la companyia de diversos artistes podràs fer activitats com per exemple dibuixos col·lectius de diverses temàtiques, autoretrats o també dibuixos experimentant amb materials molt diferents.

Mira aquests contes "artístics" que et proposem:

El Dia que les ceres de colors van dir prou

La Blanqueta, la vaca sense taques

Arte

El cap màgic

 Pintors

Un regalo para ti

Sóc un artista

Recorda l'especial sobre dones il·lustradores que varem publicar fa un temps al Gènius.

Aprén coses sobre els álbums il·lustrats amb l'article que varen publicar al Sabies que, també pots consultar el fons especial que té la Biblioteca Barceloneta-Fraternitat de Barcelona, sobre aquest mateix tema.

També pots consultar aquesta guia de lectura que és resultat de la col·laboració entre les Biblioteques de Granollers i Canovelles i es diu: Tocats per l'art: guia per apropar l'art als infants.

El Grup de Treball Gènius ha publicat recentment aquesta guia de lectura : L'art en els àlbums, indicada si ets dels que veu un paper en blanc i sents la necessitat d'omplir-lo de color amb dibuixos i imatges.

Petit resum de l'edició anterior:

 

 

Mira la web de Big Draw

Mira el programa en pdf de Big Draw

Vés a altres festivals

Vés a l'especial de la tardor.