Fica't a la cuina amb els calçots
Com te’ls pots menjar? En crema, al forn, a la brasa o a la planxa.
Calçots al forn
Quins ingredients necessites? Calçots.
Quins estris? Una graella i una safata de forn, un ganivet i unes pinces de cuina
Necessitaràs ajuda? Sí, sempre va bé quan utilitzes un aparell elèctric.
És fàcil de preparar? Molt i molt fàcil
Comencem?
- Encén el forn i escalfa’l a 200-250 graus
- Ara toca netejar i pelar els calçots. Treu la primera pell i talla una mica la part verda.
- Posa’ls ben ordenats a la graella del forn i, a sota, posa la safata del forn per si cau suc- Així evitaràs embrutar el forn
- Necessitaràs uns 50 minuts per tenir-los fets. A meitat de temps, donar-los la volta perquè es facin bé per totes dues bandes.
Ves a la plana principal de l'especial de les fruites i les verdures