Fica't a la cuina amb els calçots

Com te’ls pots menjar? En crema, al forn, a la brasa o a la planxa.

Calçots al forn

Quins ingredients necessites? Calçots.

Quins estris? Una graella i una safata de forn, un ganivet i unes pinces de cuina

Necessitaràs ajuda? Sí, sempre va bé quan utilitzes un aparell elèctric.

És fàcil de preparar? Molt i molt fàcil

Comencem?

  1. Encén el forn i escalfa’l a 200-250 graus
  2. Ara toca netejar i pelar els calçots. Treu la primera pell i talla una mica la part verda.
  3. Posa’ls ben ordenats a la graella del forn i, a sota, posa la safata del forn per si cau suc- Així evitaràs embrutar el forn
  4. Necessitaràs uns 50 minuts per tenir-los fets. A meitat de temps, donar-los la volta perquè es facin bé per totes dues bandes.

Ves a la plana principal de l'especial de les fruites i les verdures

Data de creació: 18/03/2021 Última actualització: 22/03/2021