Els minions i els plàtans

Els plàtans no només agraden als micos.

També agraden a uns personatges fantàstics d’origen modern : els Minions. Pensa que els plàtans van aparèixer com a actors secundaris de la pel·lícula d’animació Gru, mi villano favorito (2010) i van tornar a la pantalla gran com els protagonistes en : Els Minions (2015). Abans es va fer la segona part de Gru.mi villano… i després la tercera. 

Aquestes criatures poden perdre el cap a causa dels  platans. Moltes vegades, sobretot quan tenen gana, diuen banana entremig d’altres vocables que són difícils d’entendre ja que en realitat corresponen a noms de plats culinaris en diversos idiomes com el rus, l’italià, el coreà i l’espanyol entre d’altres.

Són unes criatures que existeixen a la Terra des de la prehistòria, els agrada molt fer entremaliadures i es compten per centenars. Són grocs, vesteixen monos texans i les seves mides corresponen a les de les tres nenes que adopta Gru, el malvat amb bon cor protagonista de les històries.

Els Minions es van pensar com ajudants dels villans però degut al seu carisma s’han convertit en els veritables protagonistes d’aquestes pel·lícules.

 

 

Los Minions : ¡banana!  / Ah-Koon

Los Minions : busca y encuentra  / Trey King

Larga vida al rey Bob  / Lucy Rosen

 

Los Minions  /

Gru, mi villano favorito / 

Ves a la fitxa del plàtan

Ves a l'especial de les fruites i de les verdures