Va de tomàquet

A continuació trobaràs quatre contes on els tomàquets hi són molt presents. Tenen una gran importància en el desenvolupament de les històries... i és que... va de tomàquets!!

Mai més menjaré tomàquets  / Lauren Child

> Veure al catàleg Aladí

En Carles i la Laia són germans, en Carles és el germà gran i la Laia és la petita. En aquest conte en Carles se les pensa totes perquè la Laia es mengi el sopar. La Laia diu que no li agraden ni vol menjar: pèsols, pastanagues, patates, i que mai, mai menjarà tomàquets. En Carles amb molta paciència i imaginació aconsegueix donar-li la volta al que diu la Laia.

Contes per a compartir

 

Tomàquet fregit una història de Dràcula / Eva Rodríguez i Dani Padró

> Veure al catàleg Aladí

És un àlbum il·lustrat per a nens i nenes a partir de 6 anys. Ambientat a principis del segle XX a Londres i Romania, en uns espais com castells, cementiris, ...En Jonathan ens explica què li va passar quan era petit i va anar de vacances amb els seus pares. Va anar al castell d' un personatge molt misteriós,...I quan torna a Londres després de les vacances, ostres!!!! Cada vegada hi ha més noies que els surten ullals i no paren de menjar tomàquet!!!!  A partir d'aquí comencen una investigació per a resoldre aquest misteri de les noies, els  ullals i el tomàquet. 

Aquest conte és molt adequat per explicar quan es vol crear una atmosfera de misteri , intriga i por amb ganes de sortir corrent!!!! p.e Halloween 

Narracions a partir de 7 anys.

 

Pa amb tomàquet / Roger Vilaplana

> Veure al catàleg Aladí

Un dia una llesca de pa tenia molta picor a l'esquena. Però per més que ho intentava, no aconseguia treure's del damunt aquella molèstia. Per sort seva, allà a la cuina hi havia un tomàquet molt eixerit...

Contes per compartir

 

Els tomàquets de la Mila / Sanne Duff

> Veure al catàleg Aladí

L'avi fa a la Mila un regal ben especial: unes tomaqueres. Li ensenya a plantar-les i a cuidar-les. Dia rere dia, la Mila anirà descobrint, entusiasmada, com van canviant les seves estimades plantes. Gràcies al seu esforç, dedicació i amor, les tomaqueres li donaran molt més que els seus fruits: també aprenentatges que l’acompanyaran per sempre.

Narracions a partir de 7 anys