Les biblioteques proposen

En aquesta plana trobaràs aquelles propostes que ens fan arribar les biblioteques. Un munt d'activitats per a tota la família.


Canvia el xip, recicla'ls!

El Servei de Biblioteques i l’Agència de Residus de Catalunya ofereixen a les biblioteques públiques de Catalunya la participació en la campanya Canvia el xip, recicla'ls sobre la conscienciació de la importància i necessitat de recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).
La Biblioteca de Llavaneres es suma a aquesta campanya i acollirem un seguit d’activitats gratuïtes, una exposició itinerant i un contenidor de cartró per a la recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics...

Mira la notícia completa

 


Marató de la lectura de les Biblioteques de Sitges

Quan s’acosta el mes de maig a les Biblioteques de Sitges ja ho tenim tot a punt per començar la Marató de lectura. Aquest any 2021 ja serà la 21a edició!

La Marató de lectura és una activitat adreçada a nenes i nens a partir de 6 anys que pretén fomentar i iniciar l’hàbit lector en els infants.

Es tracta d’aconseguir el repte de llegir 8 llibres o més durant el mes de maig,, i convertir-se així en SUPERLECTORES o SUPERLECTORS de les biblioteques de Sitges.

Durant tot el mes de maig

Mira la notícia completa

 


 

L'arbre dels desitjos a la Biblioteca de la Florida

Veniu i demaneu una poma dels desitjos, on podeu escriure que és el que més us agradada de la biblioteca, com us agradaria que fos, quins són els vostres llibres preferits, etc. Aquestes pomes es penjaran al gran arbre dels desitjos de l'espai infantil.

Durant tot el mes d'Abril

 


 

 Photocall a Vacarisses

En motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures la biblioteca El Castell de Vacarisses ha dissenyat i instal·lat un photocall a l’àrea infantil de la biblioteca perquè els infants es puguessin ”disfressin” de fruites i verdures.

La iniciativa s’aprofitarà durant tot l’any i es complementa amb una exposició de contes i llibres de la temàtica. L’objectiu és sumar esforços a mostrar els beneficis que aporta per la salut el consum de fruites i verdures.

 

 


 

Explora Vacarisses

Sota aquest títol s'engloben tot un seguit de recursos, i entreteniments en forma de passatemps i enigmes que es divideixen en dos temes diferents com són la natura i les festes de la localitat. La part de les festes explica la festa de la vaca i en quant a la natura de l'entorn hi ha fins a set activitats diferents.

Aquestes són les adreces d'accés : 

 


Juguem a la Biblioteca i a casa

Jocs de taula online. T'agraden els jocs de taula? Us fem una selecció, per petits i no tan petits, per gaudir-los en línia.

Es tracta d'una proposta de la Biblioteca Nou Barris de Barcelona.

Entra aquí per tenir més informació


I per últim mira algunes de les activitats que engeguen les biblioteques al llarg de la setmana que ve.

Ves al llistat de biblioteques

Ves a Gènius

Data de creació: 31/03/2020 Última actualització: 30/04/2021