Les biblioteques proposen

En aquesta plana trobaràs aquelles propostes que ens fan arribar les biblioteques. Un munt d'activitats per a tota la família.

 Photocall a Vacarisses

En motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures la biblioteca El Castell de Vacarisses ha dissenyat i instal·lat un photocall a l’àrea infantil de la biblioteca perquè els infants es puguessin ”disfressin” de fruites i verdures.

La iniciativa s’aprofitarà durant tot l’any i es complementa amb una exposició de contes i llibres de la temàtica. L’objectiu és sumar esforços a mostrar els beneficis que aporta per la salut el consum de fruites i verdures.

 

 


 

Explora Vacarisses

Sota aquest títol s'engloben tot un seguit de recursos, i entreteniments en forma de passatemps i enigmes que es divideixen en dos temes diferents com són la natura i les festes de la localitat. La part de les festes explica la festa de la vaca i en quant a la natura de l'entorn hi ha fins a set activitats diferents.

Aquestes són les adreces d'accés : 


Premi per fer-se el carnet de la biblioteca

Aquesta primavera, fins al 22 d'abril, fes-te el carnet de la biblioteca La Ginesta. Sortegem entrades a Catalunya en miniatura i circuit d'aventures!
Participa-hi!

Entra a la plana web de la biblioteca

Mira la notícia a la plana web de la biblioteca


Juguem a la Biblioteca i a casa

Jocs de taula online. T'agraden els jocs de taula? Us fem una selecció, per petits i no tan petits, per gaudir-los en línia.

Es tracta d'una proposta de la Biblioteca Nou Barris de Barcelona.

Entra aquí per tenir més informació


 

Celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà s'adhereix a la celebració del Dia Internacional de la Literatura Infantil i Juvenil 2021

El dijous 1 d’abril, a les 13 hores, Ràdio Cornellà emetrà un especial del Dia Internacional LIJ 2021.

ET convidem a sentir recomanacions literàries infantils que et proposem des de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà. De la mà de la Nati Calvo, directora de la Biblioteca de Sant Ildefons i especialista en literatura infantil.   T'encantaran!

Mira la notícia completa


I per últim mira algunes de les activitats que engeguen les biblioteques al llarg de la setmana que ve.

Ves al llistat de biblioteques

Ves a Gènius

Data de creació: 31/03/2020 Última actualització: 01/04/2021