Ratolins tafaners

A aquells que no els hi agraden els detectius pensen que son uns tafaners, que es dediquen a ficar-se en assumptes dels altres. Ni l’investigador independent més famós de tots els temps, Sherlock Holmes, s’ha lliurat de ser afrontat per algun malvat que ha menyspreat les seves magnifiques dots de deducció i que, finalment, ha acabat caient en mans de la justícia gràcies a la capacitat de l’investigador en ajuntar les pistes com si d’un puzle es tractes i esclarir els misteris.

Coneixem molts detectius humans, però i aquells que no ho son? Què en saps d’ells? Coneixes en Basil, deixeble del mateix Sherlock Holmes? I el costat més amagat de Pikachu, el Pokemon groc de tipus ratolí que es nega a evolucionar a Raichu?

Són ratolins, són petits de mida, però grans en resoldre misteris. La seva curiositat no té límit, així com el seu coratge per enfrontar perills i situacions difícils. No els has vist en acció? Lleig com han resolt els seus casos i acompanya’ls en els seves aventures. No et penediràs!

Ves a la Fitxa del ratolí

Els ratolins detectius

Alguns ratolins detectius:

Altres animals detectius:

““300 vaques al rescat / Peter Coolbak
““Els casos de l'inspector formiga / Joan de Déu Prats
““La desaparición de Claudia Braun / Petros Chatzopoulos
““La diva desaparecida / Sarah Todd Taylor
““Gran cop al banc de París / Alessandro Gatti
““Joan Llop, detectiu interactiu / Lourdes Boïgues
““Dos detectives y medio  / Isaac Palmiola