El Meu Primer Festival El Meu Primer Festival

Estigués molt atent si la teva passió és el cinema perquè un any més arriba...

El Méu Primer Festival és un festival de cinema dirigit als més petits de la casa, nens i nenes d'entre 2 i 12 anys.

Els tres caps de setmana compresos entre els dies 9 i 24 del mes de novembre s'ofereixen diverses pel·lícules, activitats i tallers dirigits a tots els nens interessats, amb explicacions de grans professionals.

Es tracta d'un projecte de Modiband que porta diverses projeccions a sales de la ciutat de Barcelona. També estarà present en petites mostres a localitats properes com Lloret de Mar, L'Hospitalet de Llobregat, La Garriga, Figueres, Sant Fost de Campsentelles i Vic.

Els films s'adrecen a diferents edats i poden ser de molts tipus, (animació, reals...) i de diverses procedències, europea, nacional... Existeix un concurs on la pel·lícula guanyadora es triada pels espectadors. A  totes les sessions familiars l'espectador emet la seva opinió i també a  les seccions oficials de Competició Internacional els joves espectadors decidiran amb el seu vot el Premi del Públic.

Si t'agrada el cinema pots viure'l d'una manera especial pensa que també hi ha diverses activitats i tallers. Un dels tallers, simfonia corporal, ensenya a fer una pel·lícula amb la tècnica de l'stop-motion. Un altre és un taller de muntage cinematogràfic a partir d’un arxiu d’animacions de tots els temps experimentarem amb l’ordre de les imatges, la música, els efectes sonors i la veu. L´´ultim taller disponible és fica el nas Has tingut mai curiositat per saber com es fan les sèries d’animació? Tens ganes de parlar i opinar sobre sèries catalanes que encara no ha vist ningú? Aquesta és una activitat de testeig de nous projectes, un espai de trobada entre creadors i petits espectadors on descobrir junts aquestes noves sèries i participar de forma lúdica en el seu desenvolupament.

Mira la presentació d'aquesta edició:

 

 
I per últim podràs comprovar amb aquests sis exemples, com algunes de les millors pel·lícules de dibuixos animats han passat per anteriors edicions d'aquest festival.
 

"La vida de calabacín

 "Gran Prix a la Muntanya dels invents

 "El bosc de Haquivaqui

"Ocells de pas" 

"La sopa de pedres i altres contes capgirats"

"Phantom boy

 
Mira la programació del festival
Mira la web oficial
Ves a Gènius
Ves a la pàgina de música i cinema
Data de creació: 08/11/2019 Última actualització: 21/11/2019