El meu primer festival 2020

Estigués molt atent si la teva passió és el cinema perquè un any més arriba...

El Méu Primer Festivalun festival de cinema dirigit als més petits de la casa, nens i nenes d'entre 2 i 12 anys.

Tots els divendres  compresos entre els dies 13 de novembre  i 4 de desembre s'ofereixen diverses pel·lícules recomenades a tots els nens interessats, amb explicacions de grans professionals. Fins a un total de 90 treballs diferents.

Es tracta d'un projecte de Modiband que en aquesta ocasió es portarà a terme totalment en línia fins el dia 23 de novembre.

Clic i Leia Claqueta et presenten aquesta edició del Meu Primer Festival:

 El segon cap de setmana ja trobaràs pel·lícules a dues sales de cinema. Es tracta de la Casa de Cultura de Matadepera on trobaràs curmetratges dirigits a nens de dos anys a les 11 del matí del dia 29 i per a nens de 7 anys a les 5 de la tarda. Al Centre Barradas de L'Hospitalet pots trobar aquests últims curtmetratges a les sis de la tarda. A les 12 del matí s'hauran passat previament els destinats a nens de 4 anys.

Els films s'adrecen a diferents edats i poden ser de molts tipus, (animació, reals...) i de diverses procedències, europea, nacional... Existeix un concurs on la pel·lícula guanyadora es triada pels espectadors. A  totes les sessions familiars l'espectador emet la seva opinió i també a  les seccions oficials de Competició Internacional els joves espectadors decidiran amb el seu vot el Premi del Públic.

Mira la presentació d'aquesta edició:

 

 
I per últim podràs comprovar amb aquests sis exemples, com algunes de les millors pel·lícules de dibuixos animats han passat per anteriors edicions d'aquest festival.
 

"La vida de calabacín

 "Gran Prix a la Muntanya dels invents

 "El bosc de Haquivaqui

"Ocells de pas" 

"La sopa de pedres i altres contes capgirats"

"Phantom boy

 
 
Mira la programació del festival
Mira la web oficial
Ves a Gènius
Ves a la pàgina de música i cinema
Data de creació: 11/11/2020 Última actualització: 24/11/2020