El Meu Primer Festival El Meu Primer Festival

El Méu Primer Festival és un festival de cinema dirigit als més petits de la casa.

Entre els dies 11 i 26 del mes de novembre s'ofereixen diverses pel·lícules, activitats i tallers dirigits a tots els nens interessats, amb explicacions de grans professionals i demostracions molt completes.

Es tracta d'un projecte de Modiband que porta diverses projeccions a set sales de la ciutat de Barcelona els tres caps de setmana de novembre que inclouen les dates del festival.

El Meu Primer Festival també sortirà de Barcelona, i estarà present en petites mostres a localitats properes com Lloret de Mar, L'Hospitalet de Llobregat, La Garriga, Figueres, Sant Fost de Campsentelles, Sant Feliu de Llobregat i més llunyanes com és el cas de Vitoria. 

Els films s'adrecen a diferents edats i poden ser de molts tipus, (animació, reals...) i de diverses procedències, europea, nacional... També hi ha una part de concurs on un any més el jurat és mixt format per professionals del sector, i nens i nenes. Aquests últims a totes les sessions familiars poden emetre la seva opinió i també a  les seccions oficials de Competició Internacional els joves espectadors decidiran amb el seu vot el Premi del Públic.

En definitiva seran uns dies molt intensos on tots els nens que ho desitgin tindran l'oportunitat d'apropar-se al cinema d'una manera molt especial. També hi ha diverses activitats i tallers. Aquests ens ensenyen la tècnica del muntatge cinematogràfic, la del Chroma key i com fer una petita pel·lícula animada de tipus experimental.

Mira el trailer d'aquesta edició:

Vés a la pàgina de música i cinema