Aquest és el món d'en Gènius!

Hi havia una vegada...

Una nit de tempesta, mentre tothom dorm, un so ensordidor, com no s'ha sentit mai abans, sacseja la ciutat. Un llamp enorme ha caigut sobre la biblioteca, tot descarregant sobre l'edifici l'electricitat. El llamp recorre en un mil·lisegon els cables de l'edifici fins arribar a una fotocopiadora. Damunt l'aparell, resta un llibre oblidat i, a l'instant, el dibuix de la pàgina per on està obert es comença a copiar, però no en paper... sinó en carn i ossos! I el nen i la consola dibuixats ara són vius!!

Des d'aleshores, en Gènius i en PlayMe, el nen i la seva mascota, dormen durant el dia a l'interior  de l'aparell que els va donar vida. Saben que són diferents perquè són meitat éssers orgànics i meitat màquines, i, per això, s'amaguen de les mirades indiscretes dels usuaris de la biblioteca.  

Però no estan sols... 

A la nit, quan ningú els veu, viatgen a la Biblioteca Virtual, un món perdut al ciberespai on viuen la Valentina i en Bit. Els quatre amics exploren els confins d'aquesta biblioteca misteriosa, un laberint amb innumerables sorpreses i paisatges... als quals només es pot accedir des d'aquest web!

Benvinguts!

 

Màscares

Clicant a cada retrat pots veure una versió de la màscara de cadascun dels personatges per imprimir i pintar.

 

Descobreix en Gènius

Gènius 1

Gènius 1

Gènius 1

Gènius 2

Gènius 2

Gènius 3

Gènius 3

Els nostres amics

 

            

            Gènius                           PlayMe                  

                    

              Valentina                         Bit