Notícies

A la Biblioteca també s'hi juga!

A la Biblioteca també s'hi juga!

Els jocs de taula, com a recurs cultural i educatiu per excel·lència, cada cop està guanyant més pes dins de les biblioteques públiques,  les quals són espais d’aprenentatge, de trobada i d'interacció social, fins al punt d'esdevenir un lloc ideal per fomentar el joc.  

D'aquesta manera, l’objectiu principal d’incorporar aquesta nova col·lecció és facilitar l’accés a aquests recursos educatius, lúdics i culturals a tota la ciutadania. Per aquest motiu, els primers jocs de taula que s’incorporaren al fons de la Biblioteca tenen un caràcter essencialment educatiu i pedagògic, pensant també en què siguin un recurs útil per als centres educatius de Collbató.

Trobareu els jocs de taula exposats a la sala infantil i es podran agafar en préstec amb el carnet de la biblioteca. El temps del préstec serà el mateix 30 dies, però només es podrà agafar 1 joc de taula per cada carnet. 

Finalment, per tal de fer un major control de l'estat dels jocs, el préstec i el retorn es farà estrictament al taulell de la biblioteca en horari del servei. I no es podrà fer ús de la màquina d'autopréstec ni de la bústia de retorn.

 

Més informació:

Guia de jocs de taula (Biblioteca Sibil·la Durfort, novembre 2023)

27/11/2023