Gènius - Biblioteca Virtual

Música

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • Cançonetes per xics

  Cançonetes per xics

  [Barcelona] : Discmedi Blau, DL 2017

  En aquest cd, escoltaras un recull de 22 cançons de diferents interprets molt coneguts com Macedònia, Dàmaris Gelabert, Landry el Rumbero, The Penguins, Manu Guix, Mic… i molts més que segur et sonen. Tots els temes están molt ben triats i adreçats a un públic familiar que li agradi descobrir un nou univers de cançons en un sol dics.

  Recomanat per Mercé Bercero. Bib. de Viladecans.

  14/11/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Tenim el poder

  Tenim el poder

  Club Super 3

  Barcelona : Blanco y Negro, DL 2017

  Segur que no cal presentar al Club Super 3 però sí aquest recopilatori de cançons tan ben triades. Amb “Tenim el poder" la Nenúfar, la Matoll, la Pati Pla, en Fluski, en 6Q, l’Alex i el Pau de la mà del músic Marc Parrot, han adaptat una nova sintonía fent un nou gir a les seves cançons, incorporant valors i continguts positius, com comprovarem a “Pots comptar amb mi”o la més coneguda “Tenim el poder” que dona nom al CD.

  18/10/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Ets especial

  Ets especial

  Landry el Rumbero

  [Girona] : RGB, DL 2016

  A ritme de rumba catalana, ens endinsarem en les cançons de Landry el Rumbero, rei de la disbauxa i la alegría. En el seus temes ens presenta una sèrie de vivències quotidianes en les que tots ens veiem reflectits, amb personatges reals, de llocs i edats diferents. És un treball adreçat a tots els públics, tant petits com grans.

  26/09/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Canta!

  Canta!

  Gelabert, Dàmaris

  [Cardedeu] : Totsona, DL 2013

  Aquest cop no et presentem un disc. En canvi tindràs a les teves mans un DVD que t'engrescarà  a no parar de cantar, amb 15 videoclips de les millors cançons de la Dàmaris. Vol que aprenguis cantant. Inclou continguts extres i versió karaoke.

   

  01/08/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Cromàtic

  Cromàtic

  Com sona?

  [Barcelona] : Underpool, DL 2016

  Melodies tradiciones arrenjades amb sons moderns. El grup Com sona? està fent concerts de petit format amb les cançons d'aquest treball. Versions de cançons tradicionals de sempre.

  Com Sona? neix a Barcelona el 2005 amb la intenció d’apropar la música als infants de 0 a 6 anys.

  29/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Embrujo en la granja

  Embrujo en la granja

  Abad, Eulàlia

  Barcelona : Bellaterra Música, DL 2012

  Lara viu a la granja  fent-se càrrec dels animals però hi haurà problemes quan aparegui un esperit dolent. S'uneixen els contes, el dibuix i la música feta per Elena Montané en aquesta història. És molt important la figura d'Eulàlia Abad, una pedagoga especialista en nadons que ha creat una metodologia especial per l'ensenyament de música.

  01/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Un mon de cançons

  Un Món de cançons

  Ara va de bo

  Barcelona : Discmedi, DL 2015

  Aquest mític grup català amb una llarga trajectòria recull en aquest disc cançons populars procedents de diversos indrets del món. A la segona part del disc són majoria les composicions instrumentals.
  27/04/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • L'enciclopèdia baixeta de la nit

  L'Enciclopèdia baixeta de la nit

  2 Princeses Barbudes

  [Barcelona?] : Edicions Barbudes, DL 2013

  Ja tenim un altre cop les 2princeses barbudes, amb un àlbum il·lustrat que conté 13 cançons amb lletres superdivertides que ens parlen de somnis, llunes, nits i fantasmes de cotó. La presentació també val molt la pena, és un llibre amb tapa dura que té imatges molt originals que fan volar la imaginació.

  No deixis d’escoltar-lo i alhora llegir-lo… et sorprendrà!

  Recomanat per Mercè Bercero. Bib. de Viladecans

  27/04/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • A tot drap!

  A tot drap!

  Daban, Àngel

  Salt : Origami, DL 2005

  Aquesta música és clarament per a un públic familiar que es vulgui moure A tot drap! com diu el títol del cd. Segur que molts de vosaltres coneixeu el seu intèrpret, Àngel Daban, gran creador de música infantil catalana que ha trepitjat molts escenaris. Ens presenta ritmes nous i una nova manera d’entendre la realitat, viatjant d’un lloc a l’altre: amb cotxe, bicicleta, moto, tren, autocar…i tot allò que té rodes, l'acompanyen als cors el grup musical infantil La Tresca.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans.

  15/02/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Dimbaaya

  Dimbaaya

  [Mataró] : Nat Team, DL 2014

  Dimbaaya és un repertori de cançons de cuna africanes, concretament del Senegal, amb llengua del país, interpretades per mares i dones cuidadores, acompanyades d'instruments de percussió i corda. El ritme és molt lent, pausat i suau com gairebé totes les cançons de bressol que parlen de tenir cura dels infants, de vetllar-los i de allunyar-los dels monstres, amb unes lletres molt dolces, alegres i positives. Escoltant-les es creen moments realment màgics.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  23/01/2018
  Mitjana (0 Vots)