Saló del Manga

Arriba el Saló del Manga entre el 31 d'octubre i el 3 de novembre,  serà  a la Fira Barcelona Montjuïc

Aquest any, el festival compleix 25 anys i ho celebra ampliant el seu espai expositiu i l'oferta d'activitats. El Saló reserva una espai, Manga Kids, als infants entre 5 i 12 anys, amb propostes dirigides a fomentar la lectura i la diversió.

L'espai infantil comptarà amb diferents àrees com el Mangaplay, dedicat a les manualitats, Soccer Slide, dedicada als esports, Mangateca, espai de lectura continuada, Manga Xapa, per crear xapes, Manga Pintacares i Doraemon Square, amb una sèrie de propostes al voltant d'aquest personatge .

Mira la programació dels seus espais més importants. Mira també la seva web pròpia.

Horari: Continuat, de 9.00  a 20.00 hores 

 

Pots recordar les set últimes edicions comentades al portal Gènius:


Kenny Roberts i el cartell

Kenny Roberts és un il·lustrador amb més de 20 anys de carrera professional. Per la seva edat es pot dir d'ell que pertany a una generació que va gaudir de les primeres lectures de manga.

Ha treballat molt el gènere fantàstic i recentment ha versionat L'odisea i un manga d'Akira Toriyama.

El fet de ser el guanyador del concurs de cartells implica veure el seu disseny a molts llocs durant aquests dies ja que la seva proposta s'ha convertit en el cartell oficial del Saló. 

 


No tot han de ser sèries interminables de volums i històries que semblen no tenir fi. El Prestatge Virtual de Còmic  et presenta deu mangas infantils que no tenen excessius volums, de fet els set primers desenvolupen la trama en un sol episodi. La resta tenen dos, tres i quatre volums respectivament. Qui havia dit que el manga requereix molt de temps!!

PxP

Cowa!

Jaco

Kajika

Nekomajin : el gato mágico

Sand Land

Arashiyama : la montaña de los deseos

Wolf Children

Magic Kaito

Mankan Zenseki


Mira els documents més prestats d'aquest trimestre, a l'apartat de còmics veuràs que les primeres posicions estan ocupades per mangas.

Vés a l'apartat de còmic de Gènius.

Vés a Gènius

 

Data de creació: 28/10/2019 Última actualització: 31/10/2019