El Saló del Manga El Saló del Manga

La 23a edició del Saló Manga se celebrarà entre els dies 1 i 5 de novembre, durant el Pont de Tots els Sants. Després de més de 20 anys de celebració sense interrupcions, segueix creixent any rera any i un cop més augmenta la seva superfície, el número d'activitats organitzades i el número d'expositors presents.

Es tracta d'un saló dedicat al manga japonès però que ha crescut fins a dedicar-se a tot allò que té relació amb el còmic i amb el país del Japó, d'aquesta manera hi ha espais dedicats a la gastronomia, la música, el cinema, els videojocs i la cultura japonesa.

També trobaràs un espai per a nens on es podran fer diverses manualitats, hi haurà tallers de maquillatge i diversos concursos dedicats especialment al públic infantil.

Pots recordar les quatre últimes edicions comentades a l'article del sabies que...

 

A continuació et posem alguns exemples de mangas japonesos infantils que apareixen al catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipal. 

 

La casa del agua

 Jaco : the galactic patrolman
 

One piece

Aquí está nuestro héroe
 

Azumanga daio

Et presentem una nova guia de lectura anomenada Tardor de Còmics.

Per una banda trobaràs els còmics que s’han recomanat durant aquest any al portal Gènius.

A més, si ets un entusiasta del còmic japonès i no pots esperar a la propera celebració del Saló del Manga, també s’inclouen totes les recomanacions que s’han fet d’obres d’aquesta temàtica a la secció anomenada : Còmics Manga recomanats. Gaudeix d'aquesta selecció.

Mira els documents més prestats d'aquest trimestre, a l'apartat de còmics veuràs que les primeres posicions estan ocupades per mangas.

Vés a l'apartat de còmic de Gènius.

Vés a Gènius