Sant Jordi proposat per les biblioteques

Aquests dies de confinament les biblioteques resten tancades, però l'activitat no s'atura en cap cas. En aquesta plana trobaràs aquelles propostes que ens fan arribar les biblioteques. Un munt d'activitats i propostes que podràs fer a casa, lectures diferents, concursos, projectes, idees i sugerències d'activitats ... Comencem amb unes recomanacions ben especials : 

18 recomanacions de les Biblioteques de L'hospitalet de Llobregat dividides pels cicles que conformen la primària.

 

24è Concurs literari i creatiu infantil

Escriu un conte, poema, fes un dibuix, crea un gif, un Tik-Tok, un Snapchat, un vídeo...el que se t'acudeixi. Tens absoluta llibertat de forma i tema.

Envia-ho a bibbellvitge@l-h.cat, participa si tens entre 3 i 14 anys.

 

 

Busquem petits artistes per a la nostra exposició virtual. Expliqueu-nos-ho amb un dibuix i envieu-lo per correu electrònic a biblioinfantillh@gmail.com. Fins al 20 d'abril amb assumpte del missatge "Sant Jordi"

Sant Jordi, el drac i la princesa també es troben tancats al castell, com vosaltres a casa.  Us imagineu què estàn fent? Jugaran junts? Llegiran contes? Estarà cadascú a una habitació?  Com penseu que viuen aquests moments?

Entra aquí per tenir més informació

 

Es tracta del primer concurs de Microcontes de la Biblioteca Contravent de Vilanova del Vallès

S'han d'enviar per correu electrònic a la següent adreça : biblioteca@vilanovadelvalles.cat

Entra aquí per tenir més informació

 

 

Aprofitant que per Sant Jordi la majoria de veïns i veïnes de Sant Fost continuarem a casa, la Biblioteca Biblio@teneu ha organitzat el concurs Sant Jordi confinat a casa per expressar artísticament allò que sentim aquests dies. S'hi poden presentar dibuixos, collages, imatges o fotografies retocades, papiroflèxia, microrelats de fins a 750 paraules, poemes i haikus.  

Entra aquí per tenir més informació

 

Sota l’etiqueta #StJordiBdVConfinat, que podreu seguir totes les propostes i iniciatives programades de forma virtual per les diferents entitats o associacions de Barberà del Vallès, i també, compartir les vostres experiències de com esteu vivint un dels dies més especials de Catalunya.

Durant tota la setmana del 20 al 27 d’abril, l’equip de la Biblioteca us hem preparat un seguit d’activitats per a totes les edats relacionades amb la literatura i la cultura amb la voluntat de mantenir viva la tradició i celebrar conjuntament el Sant Jordi més virtual i també més especial. Entra aquí per tenir més informació

 

La Biblioteca Mestre Martí i tauler de Rubí ens proposa : envian's el teu punt de llibre per correu electrònic a peribanezha@diba.cat, en format jpeg o pdf. En el correu electrònic has de posar el nom, cognoms, telèfon i edat.

Podeu presentar els punts de llibres del 20 d'abril al 30 de juny.

Entra aquí per tenir més informació

 

La Biblioteca Contravent de Vilanova del Vallès ens recorda que aviat serà Sant Jordi : "El cavaller de la cuirassa rovellada de llautó voldria fer una proposta honesta com cal a tothom. Com que la diada de Sant Jordi s'ha ajornat..."

Entra aquí per tenir més informació

 

La Biblioteca de Cardedeu proposa des de casa una nova edició d'Il·lustram : "Un munt d’artistes preparats per fer una il·lustració a partir del text d’un infant" .

Entra aquí per tenir més informació

 

  • Jordiada

La Biblioteca de Viladecans va proposar dos concursos diferents de cara a Sant Jordi. 

Finalitzem aquest apartat amb els resultats de la Jordiada en forma de vídeo que ens envien des de la Biblioteca de Viladecans. La primera gravació ens mostra les biblioteques personals dels participants i la segona els seus dibuixos. 

Aquest ha estat un Sant Jordi diferent!

Ves a l'especial de Sant Jordi

Data de creació: 20/04/2020 Última actualització: 24/04/2020